Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Maasbree 4 woningen, Maasbree Powered by Niki
Nieuwbouw:
Maasbree 4 woningen, Maasbree

Type: Koop
Plaats: Maasbree
Aantal: 2
Soort: Geschakeld
Prijs: € 283.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Maasbree
Info
Verscholen in het mooie Limburgse land te midden van natuurgebieden en nabij de Maas ligt het karakteristieke kerkdorp Maasbree.
Kenmerkend voor Maasbree is het landelijke karakter en de aanwezigheid van diverse natuur- en landschapsschoon. Niet alleen vanwege aanwezigheid van de diverse natuurgebiede...

Volledige omschrijving
Verscholen in het mooie Limburgse land te midden van natuurgebieden en nabij de Maas ligt het karakteristieke kerkdorp Maasbree.
Kenmerkend voor Maasbree is het landelijke karakter en de aanwezigheid van diverse natuur- en landschapsschoon. Niet alleen vanwege aanwezigheid van de diverse natuurgebieden en de Maas met haar landschappelijk kenmerkende uiterwaarden maar ook qua oude monumenten heeft de omgeving van Maasbree veel te bieden dat memoreert aan een rijke en veelkleurige geschiedenis.

Het kerkdorp Maasbree grenst aan de vroegere Peel en fungeert duidelijk als middelpunt voor de, in de regio aanwezige, agrarische bedrijvigheid. Nabij het groen en de rust van de natuur beschikt Maasbree ook over het moderne leven met een divers gemeenschaps- en verenigingsleven bestaande uit o.a. diverse sport-, recreatie- en buurtverenigingen. Naast de diverse winkels en supermarkten in het centrum zijn er een sporthal en verscheidene sociale voorzieningen aanwezig.
Maasbree is uitstekend gesitueerd in de nabijheid van diverse dorpen en middels de provinciale weg N275 verbonden met de A73 (Maastricht- Nijmegen) en de A67 (Venlo- Eindhoven) waardoor Maasbree vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar is.

Aangrenzend aan het onlangs gerealiseerde nieuwbouwplan “In den Bosch fase I” wordt het nieuwe woongebied “In den Bosch II” gerealiseerd. Het woongebied “In den Bosch fase II” bestaat uit in totaal 118 te realiseren nieuwbouwwoningen en is in stedenbouwkundig opzicht een vervolg op de reeds gerealiseerde eerste fase. Het plangebied fase II is gelegen aan de noordwestzijde van Maasbree, ten noorden van de Molenstraat. Het plan wordt aan de zuidzijde begrensd door de Molenstraat, aan de westzijde door de Tongerveldweg en aan de oostzijde door de woningbouw van “In den Bosch fase I”.
Het gebied kenmerkt zich als een woongebied met een rustig en groen karakter waarbij gestreefd is naar een hoogwaardige inrichting van de openbare ruimte. Dit wordt benadrukt door de ontsluiting van het gebied, de 30km-zone en de groene lanen tussen de deelgebieden. Deze groene lanen zorgen voor een open relatie naar het noordelijk gelegen buitengebied en landschap.
De bebouwing in het plan zal worden voorzien van een gevarieerde architectuur waarbij nadrukkelijk is gekeken naar de wensen van de doelgroep. Bewoners van dit nieuwe woongebied in Maasbree zullen zich direct thuis voelen in de omgeving door de aanleg van groen en de nabijheid van het centrum.

Kortom, het plan “In den Bosch fase II” te Maasbree is een fraaie plek om te wonen en te leven in een gebied met een rustig en groen karakter.

Omgeving
De 4 ruime levensloopbestendige woningen krijgen het kenmerk levensloopbestendig mee, gezien er op de begane grond een ruime slaapkamer/werkkamer en een badkamer gesitueerd zijn. Daarnaast worden er op de verdieping nog twee slaapkamers en een berging gerealiseerd. De functionaliteit van de ruimtes zijn ze...

Volledige omschrijving
De 4 ruime levensloopbestendige woningen krijgen het kenmerk levensloopbestendig mee, gezien er op de begane grond een ruime slaapkamer/werkkamer en een badkamer gesitueerd zijn. Daarnaast worden er op de verdieping nog twee slaapkamers en een berging gerealiseerd. De functionaliteit van de ruimtes zijn zeer divers en de bewoners zouden ervoor kunnen kiezen om de slaapkamer op de begane grond in te richten als bijvoorbeeld speelkamer of kantoorruimte.
Optioneel bestaat er de mogelijkheid om de berging op de verdieping te wijzigen in een tweede badkamer. De woningen beschikken over een geïsoleerde berging op de begane grond welke is geïntegreerd in de woningen en bieden diverse mogelijkheden.

De 4 levensloopbestendige woningen beschikken over een bruto woning-inhoud van ca. 530m3 en zijn gelegen op ruime kavels variërend van ca. 237 m2 tot ca. 353 m2. De woningen beschikken over een vrije achterom en een opstelplaats voor het parkeren op eigen terrein.

Share |
Meer woningen
Meer woningen