Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villa's van Oranje, Maasdijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villa's van Oranje, Maasdijk

Type: Koop
Plaats: Maasdijk
Aantal: 3
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 785.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Maasdijk
Info
Project Villa's van Oranje te Maasdijk
G.A.M. van Leeuwen Project B.V. realiseert 4 luxe vrijstaande villa's aan de Prinses Maximastraat te Maasdijk. De bij de woningen behorende kavels zijn uitzonderlijk groot (900 tot 1130 m2). Het vloeroppervlak van villa Maxima is in de ba...

Volledige omschrijving
Project Villa's van Oranje te Maasdijk
G.A.M. van Leeuwen Project B.V. realiseert 4 luxe vrijstaande villa's aan de Prinses Maximastraat te Maasdijk. De bij de woningen behorende kavels zijn uitzonderlijk groot (900 tot 1130 m2). Het vloeroppervlak van villa Maxima is in de basisuitvoering 200 m2 met een bouwkundige inhoud van 685 m3. De koperskeuzelijst kent maar liefst 26 bouwkundige uitbreidingsopties,van een dakkapel tot aan een complete eerste en kapverdieping op de garage.

Omgeving
Koninklijk Wonen in Maasdijk! 
Wonen in een historische plaats, met een eeuwenoude band met het Huis Van Oranje - dat kan in Maasdijk.
De grond van dit gezellige, oerwestlandse dorpje trok al in de 17e eeuw de aandacht van Prins van Oranje Frederik Hendrik; hij maakte er met...

Volledige omschrijving
Koninklijk Wonen in Maasdijk! 
Wonen in een historische plaats, met een eeuwenoude band met het Huis Van Oranje - dat kan in Maasdijk.
De grond van dit gezellige, oerwestlandse dorpje trok al in de 17e eeuw de aandacht van Prins van Oranje Frederik Hendrik; hij maakte er met dijken een buitengebied van voor zijn gewassen (de Oranjepolder). Hier worden door G.A.M. van Leeuwen Project b.v. uit Den Hoorn, aan de rand van de dorpskern (de Prinses Maximastraat), 5 prachtige vrijstaande villa’s type Maxima - de Villa’s van Oranje - gerealiseerd waarvan er nog 4 te koop zijn.
 
De luxe villa’s Maxima worden gerealiseerd op zeer grote kavels van ca. 900 m² tot wel ca. 1130 m². De achtertuinen grenzen aan water.

Bouwnummer 1 (Maxima 1) 
Via een zeer royale entree met toilet, garderobe en vaste trap, kun je de living met open keuken betreden. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een flinke badkamer. Voor de tweede verdieping, die nu nog als onbenoemde ruimte aangeduid is, bestaat een lange lijst van opties waarmee de nieuwe bewoner zijn woning praktisch op maat kan laten maken. Hier kunnen extra slaapkamers komen, een extra badkamer, een hobbyruimte enzovoort. Geschakeld aan de villa bevindt zich een ruime garage/berging. Al de villa’s (basis) hebben een inhoud van ca. 685 m3! De villa’s met de bouwnummers 1 t/m 5 grenzen met de achterzijde van de tuin aan water.Deze villa ligt het meest westelijk en heeft de op een na grootste kavel van het plan: ca. 935 m2. 

Bouwnummer 2 (Maxima 2)
In opzet is deze villa gelijk aan bouwnummer 1. De villa wordt voor u gerealiseerd op ca. 905 m2 eigen grond.Als je wat ouder wordt, kan het prettig zijn om op de begane grond te slapen. Daar is – uiteraard - aan gedacht: de optielijst van bouwnummers 1 t/m 5 vermeldt een optie voor een slaapkamer op de begane grond, inclusief een aparte badkamer. 

Bouwnummer 3 (Maxima 3)
Ook deze villa is in opzet gelijk aan bouwnummer 1. De kavelgrootte bij dit bouwnummer is ca. 900 m2.U wilt een erker aan de woning? Bij de bouwnummers 1 t/m 5 vindt u in de optielijst maar liefst 3 verschillende erkerafmetingen. Op de erker met de grootste afmeting wordt zelfs een balkon als mogelijke optie aangeboden. 

Bouwnummer 5 (Maxima 5)
Ook deze villa heeft dezelfde opzet als de villa’s met bouwnummer 1 t/m 4. Uniek aan deze villa is echter de kavelgrootte: maar liefst ca. 1130 m2 eigen grond!  Daarmee is tevens de mogelijkheid gecreërd om de kavel, met bijbehorend bestaand gebouw, te bereiken via een 2e toegangsweg. Meer informatie over de mogelijkheden die deze grote kavel met zich mee brengt vindt u verderop in de brochure.De opties die te kiezen zijn bij de bouwnummers 1 t/m 5 zijn oneindig. Van een slaapkamer met badruimte op de begane grond, een dubbele garage tot en met 2 extra verdiepingen op de garage.Bouwnummer 5 is in het plangebied ten opzichte van de andere woningen het meest noordelijk gelegen.

Verkoopprijzen zijn v.o.n. en incl. stelpost keuken € 10.000,-- incl. BTW en stelpost sanitair € 3.500,-- incl.

Share |
Meer woningen
Meer woningen