Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:'t Buitenrijk, Maassluis Powered by Niki
Nieuwbouw:
't Buitenrijk, Maassluis

Type: Koop
Plaats: Maassluis
Aantal: 8
Soort: Geschakeld
Prijs: € 272.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Maassluis
Info
Ben je op zoek naar een ? Maak dan kennis met 't Buitenrijk. Hier woon je met de charme van vroeger en het comfort van nu! In dit nieuwe buurtje met woningen in oudhollandse architectuurstijl heeft een groot aantal mensen inmiddels hun thuis gevonden. En deze bewoners zijn nog op zoek naar nieuwe b...

Volledige omschrijving
Ben je op zoek naar een ? Maak dan kennis met 't Buitenrijk. Hier woon je met de charme van vroeger en het comfort van nu! In dit nieuwe buurtje met woningen in oudhollandse architectuurstijl heeft een groot aantal mensen inmiddels hun thuis gevonden. En deze bewoners zijn nog op zoek naar nieuwe buren!

Wonen kan hier in verschillende prijscategorieën, zodat je altijd iets vindt wat past bij jouw levensfase. Nieuwsgierig? Kom dan langs om dit leuke project te bekijken! Maak bijvoorbeeld kennis met woningtype Gravin. Deze eengezinswoning van 107 m² met tuin is al te koop vanaf € 207.500,- v.o.n. Hulp nodig bij de financiering? Maak dan gebruik van de of de !

Kijk voor meer informatie op en maak werkelijkheid van je woondroom!
Omgeving
De Barones ofwel parkwoning heeft een prachtige ligging direct aan het park. Met drie volledige woonlagen bieden ze een zee van ruimte voor het hele gezin.

De Barones heeft een woonoppervlakte van 144 m² verdeeld over drie verdiepingen. De woning is praktisch ingedeeld waardoor ...

Volledige omschrijving
De Barones ofwel parkwoning heeft een prachtige ligging direct aan het park. Met drie volledige woonlagen bieden ze een zee van ruimte voor het hele gezin.

De Barones heeft een woonoppervlakte van 144 m² verdeeld over drie verdiepingen. De woning is praktisch ingedeeld waardoor je voldoende ruimte hebt om gezellig te tafelen met vrienden, samen een filmpje te kijken op de bank of heerlijk te koken in de open keuken. Alle woningen beschikken over een tuin aan de achterzijde van de woning waar het in de zomer heerlijk toeven is.

Indeling:
Via de entree bij de voordeur kom je in de hal met het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor de open keuken. De woonkamer van 35 m2 komt uit op de tuin met een ruime berging voor fietsen en tuinmaterialen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een technische ruimte met de opstelplaats voor de wasmachine en een badkamer die standaard is uitgerust met een wastafel, douchehoek en tweede toilet. Naar eigen wens kun je het sanitair uitbreiden met bijvoorbeeld een ligbad.

De zolderverdieping van 42 m² kun je naar eigen wens indelen. Het is mogelijk om te kiezen voor een zolderindeling waarbij je bijvoorbeeld extra slaapkamers kunt maken.

Kenmerken:
·         8 woningen direct aan het park gelegen
·         Woonoppervlakte van 144 m2
·         3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder
·         Mogelijkheid voor 3 extra slaapkamers op de zolderverdieping

Meer informatie? Klik dan en schrijf je in via het contactformulier.

Share |
Meer woningen
Meer woningen