Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof Jekerstraat, Maastricht
Nieuwbouw:
Hof Jekerstraat, Maastricht

Type: Koop
Plaats: Maastricht
Aantal: 8
Soort:
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Maastricht
Info

8 luxe stadsvilla's.

De hoogwaardige architectuur van de stadsvilla's en de toegang via de autolift in het souterrain of de poortgebouwen op de begane grond is een ongekende belevenis. De woningen zijn veilig gelegen aan een sfeervol hof dat aan de voorzijde bereikbaar is via de monumentale p...

Volledige omschrijving

8 luxe stadsvilla's.

De hoogwaardige architectuur van de stadsvilla's en de toegang via de autolift in het souterrain of de poortgebouwen op de begane grond is een ongekende belevenis. De woningen zijn veilig gelegen aan een sfeervol hof dat aan de voorzijde bereikbaar is via de monumentale panden Jekerstraat 19-27 en aan achterzijde via het Herdenkingsplein. De panden 19-27 worden in ere hersteld.

Alle woningen beschikken over een parkeerplaats (apart aan te kopen à € 40.000) in het afgesloten souterrain. Tevens bestaat de mogelijkheid een 2e parkeerplaats aan te kopen.

Er wordt veel aandacht geschonken aan de inrichting van het hofje en de architectuur van de woningen. De woningen worden onder meer afgewerkt met gestucte gevels, hardhouten kozijnen, vouwluiken, glazen balustrades en een leien dak.


Share |
Meer woningen
Meer woningen