Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Made-Oost type Berk, Made
Nieuwbouw:
Made-Oost type Berk, Made

Type: Koop
Plaats: Made
Aantal: 16
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 342.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Made
Info
Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober start de verkoop van een nieuwbouwproject bestaande uit 79 woningen in het nieuwbouwplan Made Oost. Het project is gelegen in de oksel achter de Kalverstraat/Zandstraat in een natuurlijke omgeving met uitkijk op een prachtig agrarisch gebied. Type Berk Het type Berk b...

Volledige omschrijving
Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober start de verkoop van een nieuwbouwproject bestaande uit 79 woningen in het nieuwbouwplan Made Oost. Het project is gelegen in de oksel achter de Kalverstraat/Zandstraat in een natuurlijke omgeving met uitkijk op een prachtig agrarisch gebied. Type Berk Het type Berk bestaat uit 14 twee onder één kap woningen + 2 vrijstaande woningen. De ruim opgezette woningen hebben allen een garage, die vanuit de woning binnendoor te bereiken is. De woningen hebben aan de voorzijde een uitgebouwde erker die de woning een sfeervol karakter geeft. De ingang bevindt zich aan de zijkant van de woning onder de luifel van de garage. Via de hal heeft u toegang tot het toilet, de meterkast, het portaal naar de garage en de ruime woonkamer met een open keuken van ruim 43m2. In het portaal naar de garage bevindt zich de c.v.-ketel met warmwatervoorziening en de mechanische ventilatie box. Op de 1e verdieping bevinden zich een badkamer en 3 slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Op de 2e verdieping is een grote zolderruimte. Kortom een zeer comfortabele woning. De inhoud van de woningen varieert van 549 m3 tot 568 m3, de perceelgrootte varieert van 217 m2 tot 358 m2. Voor meer informatie kunt u terecht op WWW.WONENMADEOOST.NL of contact opnemen met ons kantoor. Ook kunt u bij ons een inschrijfformulier met bijlagen ophalen, desgewenst met mondelinge toelichting. Inschrijven voor de loting kan tot uiterlijk 27 oktober 12:00 uur middels het inschrijfformulier.

Omgeving
Het project is gelegen in de oksel achter de Kalverstraat/Zandstraat in een natuurlijke omgeving met uitkijk op een prachtig agrarisch gebied.

Share |
Meer woningen
Meer woningen