Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Markelo - Roosdomsweg, Markelo Powered by Niki
Nieuwbouw:
Markelo - Roosdomsweg, Markelo

Type: Koop
Plaats: Markelo
Aantal: 3
Soort: Geschakeld
Prijs: € 325.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Markelo
Info
U wilt gelijkvloers wonen, het liefst met een onderhoudsvriendelijke tuin en nog een extra kamer voor uw hobby of wanneer de (klein)kinderen komen logeren. Aan de Roosdomsweg kan het! Hier worden 3 vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. De woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en...

Volledige omschrijving
U wilt gelijkvloers wonen, het liefst met een onderhoudsvriendelijke tuin en nog een extra kamer voor uw hobby of wanneer de (klein)kinderen komen logeren. Aan de Roosdomsweg kan het! Hier worden 3 vrijstaand geschakelde woningen gerealiseerd. De woningen hebben een slaap- en badkamer op de begane grond en op de verdieping een extra slaap- of hobbykamer. Gemak staat voorop! Door het gebruik van onderhoudsvrije materialen, zonnepanelen en goede isolatie zijn de woningen onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. De woningen hebben een tuin, een heerlijk stukje groen waar u kunt genieten en tot rust kan komen. Wilt u liever nog een wat grotere tuin, dan kiest u voor de woning op de hoek. Deze is gelegen op een royaal perceel.

Omgeving
De locatie is gelegen op 5 minuten loopafstand van het centrum. Wonen aan de Roosdomsweg betekent, de natuur van de Markeloseberg in uw achtertuin.

Share |
Meer woningen
Meer woningen