Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Alberdaheerd Marum 16 woningen, Marum Powered by Niki
Nieuwbouw:
Alberdaheerd Marum 16 woningen, Marum

Type: Koop
Plaats: Marum
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 212.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Marum
Info
Het plan
Je doet de deur open en snuift de frisse lucht op. Het Groninger en Friese land vind je om de hoek. En de buren, die ken je nog gewoon persoonlijk. Houd je van heide? Van bos? Of uitgestrekte groene weilanden? Je kunt elke dat kiezen, Marum ligt er tussen in. De structuur van...

Volledige omschrijving
Het plan
Je doet de deur open en snuift de frisse lucht op. Het Groninger en Friese land vind je om de hoek. En de buren, die ken je nog gewoon persoonlijk. Houd je van heide? Van bos? Of uitgestrekte groene weilanden? Je kunt elke dat kiezen, Marum ligt er tussen in. De structuur van de oude lanen in en rond het dorp zie je overal terug.Aan de oostkant van Marum komen aan het Logement halfvrijstaande woningen en rijwoningen. Moderne en energiezuinige huizen met genoeg leefruimte voor ieder gezin. Het plan Alberdaheerd is vernoemd naar een voormalig burgemeester van Marum, jonkheer E. de Wendt Alberda van Ekenstein. Een nieuwbouwplan op historische grond, dat voel je meteen. Welkom in Alberdaheerd!Het plan Alberdaheerd geeft je direct een goed gevoel. Het gevoel de juiste keuzes te maken. Keuzes gebaseerd op uw eigen smaak. Uw eigen leven. Hier kunt u kiezen voor comfort en verantwoord energieverbruik. Voor licht en ruimte. Voor sfeer.
Kies voor uw nieuwe huis bijvoorbeeld de steenkleur en kozijnen waar u warm van wordt. Bepaal zelf of uw keuken dicht of open wordt. Deel zelf de tweede verdieping in: komt er een tienerkamer of de hobbyruimte? Wonen naar wens nemen wij hier letterlijk!

De woningen
Compacte comfortabele tussen- en hoekwoningen en ruime halfvrijstaande woningen. Alberdaheerd geeft u alle ruimte om te kiezen.
Zo kunt u kiezen voor een verlenging, dakramen, verhoogde kap, dakkapel, open of dichte trap, verlengde entree etc. De tussenwoningen liggen op kavels van circa 145 m2 en de kavelgrootte van de hoekwoningen varieert van 230 tot 250 m2. De inhoud van de woningen is circa 375 m3
De halfvrijstaande woningen worden gebouwd op kavels van circa 230 tot 300 m2. De inhoud van deze woningen is circa 420 m3.

Kies voor je droomwoning
Het samenstellen van je droomwoning gaat in een aantal stappen:

Stap 1: Kies je kavel en woningtype.
Kies voor een rijwoning, hoekwoning of twee-onder-één-kap woning.

Stap 2: Kies de indeling van de woning.
Vervolgens kan je de plattegronden van de woning gaan indelen.
Op de begane grond kan je bijvoorbeeld kiezen voor een open of gesloten keuken en een trapopgang in de kamer of in een verlengde entree. Daarnaast zijn er verschillende uitbouwen mogelijk, waardoor de woonkamer nog ruimer wordt.
Ook op de eerste verdieping bepaal je de indeling zelf. Kies je voor 2 of 3 slaapkamers, of misschien wel voor een inloopkast?
Op de tweede verdieping heb je de optie om te kiezen voor een verhoogde kap, waardoor de zolderverdieping nog ruimer wordt.

Stap 3: Kies de gevel
In stap 3 kan je de gevel naar wens samenstellen.
Bij de voorgevel kan gekozen worden voor een bloemkozijn op de begane grond, op de eerste verdieping of een doorlopend bloemkozijn. Op de tweede verdieping kan een dakkapel geplaatst worden, met of zonder gemetselde voorzijde.
Voor de achtergevel kies je bijvoorbeeld een enkele of een dubbele deur, of voor een raam tot aan de vloer. Op de 2e verdieping kunnen dakramen of een dakkapel gekozen worden.
Bij de halfvrijstaande of hoekwoning kies je ook nog uit verschillende raamopeningen en kozijn-types voor de zijgevel. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een aangebouwde garage.
Tot slot kies je zelf de kleur van de gevelsteen voor de woning.

Stap 4: Kies de afwerking
Tot slot kan je de woning afwerken zoals je zelf wil. Samen met de kopersbegeleider loop je alle mogelijkheden door. Kies bijvoorbeeld voor een staand of hangend toilet, vloerverwarming, de plaats van stopcontacten en aansluitpunten, of uit een variëteit aan mogelijk binnendeuren. Voor de inrichting van het toilet en de badkamer is keuze uit verschillende soorten tegels en sanitair. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een keuze te maken in de showroom, of om de woning casco te laten opleveren. Jouw woonwensen staan centraal!  

Omgeving
Er zijn veel opties mogelijk zoals een garage, zij-uitbouw, een verhoogde kap, open of dichte trap of een verlengde entree. De ruime woningen (vanaf circa 420m3) worden gebouwd op een kavel van circa 230 m2 tot circa 300 m2.
Begane grond: entree met toilet (optioneel met trapopgang vanuit entree), rui...

Volledige omschrijving
Er zijn veel opties mogelijk zoals een garage, zij-uitbouw, een verhoogde kap, open of dichte trap of een verlengde entree. De ruime woningen (vanaf circa 420m3) worden gebouwd op een kavel van circa 230 m2 tot circa 300 m2.
Begane grond: entree met toilet (optioneel met trapopgang vanuit entree), ruime woonkamer van ong. 35 m2 (uit te breiden met verschillende uitbouwmogelijkheden), open of gesloten keuken ong. 9 m2
Eerste verdieping: drie ruime slaapkamers ong. 15, 15 en 6 m2 (of twee slaapkamers met inloopkast/berging) en badkamer
Tweede verdieping: vrij in te delen zolderverdieping met ongeveer 28 m2 gebruiksoppervlakte, eventueel te vergroten naar ongeveer 37 m2 gebruiksoppervlakte door optionele verhoogde kap
Start vandaag nog met het samenstelling van je droomwoning! Vraag de makelaar om meer informatie.

Share |
Meer woningen
Meer woningen