Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Eilanden Tersluis, Meerstad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Eilanden Tersluis, Meerstad

Type: Koop
Plaats: Meerstad
Aantal: 59
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 137.561 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Meerstad
Info
Omgeving
Wonen op een uniek eiland!

Is het uw droom om uw eigen huis te bouwen? Een (half)vrijstaand huis met bijvoorbeeld een plat dak, helemaal van hout en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? In Tersluis kan het allemaal. Want op uw eigen kavel bepaalt u zelf de groot...

Volledige omschrijving
Wonen op een uniek eiland!

Is het uw droom om uw eigen huis te bouwen? Een (half)vrijstaand huis met bijvoorbeeld een plat dak, helemaal van hout en misschien wel energieneutraal of levensloopbestendig? In Tersluis kan het allemaal. Want op uw eigen kavel bepaalt u zelf de grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling. U bent dus van begin tot eind, eigen baas bij de ontwikkeling van uw huis.

Op één van de prachtige gelegen schiereilanden in Tersluis heeft u de mogelijkheid uw woondroom waar te maken. Aan de Heemraad, Schepperij en Watering worden, in twee fases van respectievelijk 40 en 19 kavels, in totaal 59 kavels aangeboden. Op de kavels variërend in oppervlakte van 418 m² tot 963 m² zijn er mogelijkheden voor het bouwen van zowel halfvrijstaande als vrijstaande woningen. Bovendien behoort het tot de mogelijkheden om twee kavels bestemd voor halfvrijstaande woningen samen te voegen tot één kavel voor één vrijstaande woning.

De ligging van de eilandkavels is in alle gevallen prachtig vanwege de aanwezigheid van het vele water. Zo biedt een groot deel van de kavels een vrij uitzicht over het Woldmeer maar voor wie de voorkeur geeft aan een intiemer gelegen  tuin, zijn er ook diverse mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook kavels met zicht op de brede vaart en de woningen langs het zogeheten 'Waterfront' aan de Kolk en De Overtoom, met de achtertuin gelegen aan of vlakbij het water. Bij veel kavels is er de mogelijkheid om een bootje aan te leggen, waarbij er een optie bestaat om een insteekhaven op eigen terrein te realiseren. Op termijn is er voor iedereen de mogelijkheid om van de haven van Tersluis gebruik te maken (onder de dan geldende randvoorwaarden).

Om een groen en harmonieus straatbeeld te bevorderen worden de (voor)tuinen van de kavels, aan de zijde(n) met het openbaar gebied, door Bureau Meerstad voorzien van een groene haag. Voor de erfafscheiding tussen de private kavels worden groene afscheidingen toegejuicht. 

Het bouwen van een eigen huis vraagt om een goede voorbereiding. Daarom is het goed te weten dat wij u graag helpen bij het realiseren van uw plannen. Dus bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden rond het bouwen van een huis op een van de unieke eilanden in Tersluis? Dan praten wij u graag bij tijdens een persoonlijk gesprek.

De vrije kavels zijn beschikbaar vanaf € 136.688 v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen