Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterwoningen Tersluis, Meerstad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterwoningen Tersluis, Meerstad

Type: Koop
Plaats: Meerstad
Aantal: 15
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 376.225 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Meerstad
Info
Omgeving
Levensgenieters wonen op het water!

Een unieke manier van wonen in Meerstad is het wonen op het water. In Tersluis komen 15 ruime en lichte drijvende woning. De woningen hebben een stoere en robuuste uitstraling door het gebruik van hout, welke door het 'chunky patroon' ...

Volledige omschrijving
Levensgenieters wonen op het water!

Een unieke manier van wonen in Meerstad is het wonen op het water. In Tersluis komen 15 ruime en lichte drijvende woning. De woningen hebben een stoere en robuuste uitstraling door het gebruik van hout, welke door het 'chunky patroon' van vlakkere en dikkere delen doet denken aan een damwand

Elke woning heeft een terras op de woonverdieping en daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om optioneel een drijvend terras bij de waterwoning aan te leggen. En natuurlijk kan op de waterkavel een bootje aangelegd worden zodat u Meerstad en omgeving ook per boot kunt beleven.

Voor deze locatie zijn twee typen waterwoningen ontwikkelt. Een waterwoning met een woonoppevlakte van circa 95 m2 en een extra ruime woning met een woonoppervlakte van maar liefst 135 m2.

De genoemde bedragen betreffen de prijzen voor de woningen met een woonoppervlakte van 95 m2. Voor de woningen met een woonoppervlakte van 135m2 dient u rekenig te houden met een meerprijs van € 47.000.

Zelf ervaren hoe het wonen op het water is? Breng dan een bezoekje aan onze modelwoning gelegen op waterkavel 1 (adres: De Overtoom 39 in Tersluis), die tijdens kantooruren op afspraak te bezichtigen is. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Bureau Meerstad telefonisch: 050 – 599 57 10 of per mail: De koopsom van de modelwoning is inclusief grond- en bouwrente t/m 30 juni 2020.

Share |
Meer woningen
Meer woningen