Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Meerstad, Meer Wonen, Meerstad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Meerstad, Meer Wonen, Meerstad

Type: Koop
Plaats: Meerstad
Aantal: 19
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 384.954 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Meerstad
Info
Royaal wonen zoals u dat wilt!
Bij Meer Wonen realiseert u echt uw eigen woning, want niemand is hetzelfde en niemand heeft precies dezelfde woonwensen. Met de architect ontwerpt u uw eigen woning, passend bij uw budget. Samen bepaalt u de afmeting, de indeling en de ruimtes van het h...

Volledige omschrijving
Royaal wonen zoals u dat wilt!
Bij Meer Wonen realiseert u echt uw eigen woning, want niemand is hetzelfde en niemand heeft precies dezelfde woonwensen. Met de architect ontwerpt u uw eigen woning, passend bij uw budget. Samen bepaalt u de afmeting, de indeling en de ruimtes van het huis. Genoeg ruime slaapkamers voor uw hele gezin? Of juist weinig slaapkamers op de verdieping maar wel veel ruimte beneden? En wat denkt u van een mooie klusschuur op het erf? Of ziet u liever een mooie veranda met zicht op uw riante tuin? Geen probleem. Er is meer mogelijk dan u denkt, u zegt het maar.

Het ontwerp
Architectenbureau De Zwarte Hond heeft met de bewoners van het eerste uur het basisontwerp voor de buitenkant van de woningen gemaakt. Woningen van hoge kwaliteit met volop ruimte voor variatie. Alle woningen worden volgens deze architectuur uitgewerkt tot steeds weer een unieke woning, zodat de woning past bij uw individuele wensen. De kwaliteit en uitstraling zorgen voor een samenhang in de buurt, die alle potentie heeft om de mooiste buurt van Meerstad te worden! U kunt het zelf beoordelen, want fase 1 is bijna gereed. En wilt u snel bouwen? Ook dat is geen probleem. Wij wachten niet tot 70% van alle woningen zijn verkocht, maar starten met uw woning zodra de bouwvergunning is afgegeven. 

Energie? Welke energie?
Als u dat wilt dan is de hoge energierekening vanaf nu verleden tijd! De woningen zijn in basis al zo ontworpen dat een lage energierekening vanzelfsprekend is. Wilt u zelfs helemaal geen energielasten meer? Kies zelf uit de verschillende energiepakketten die het beste aansluiten bij uw wensen en verbruik.

Meer Wonen
- Ruime vrijstaande woning  - Grote kavels van 781m² tot 1.535m² 
- Veel indelingsmogelijkheden en opties 
- In samenspraak met de architect uw woning vormgeven 
- Lage of zelfs geen energielasten 
- In een dorps, gezellig wijkje 
- Landelijke, groene omgeving, Woldmeer om de hoek 
- Op fietsafstand van stadscentrum Groningen

Omgeving
Fase 2 biedt royale kavels in de landelijke omgeving van Meerstad. De kavels liggen aan de randen van de buurt. Hier heeft u alle ruimte om uw droomhuis te realiseren met een tuin en bijgebouwen die passen bij uw wensen. De woning draaien, uitbreiden of een grote schuur toevoegen? Het kan allemaal! Op deze...

Volledige omschrijving
Fase 2 biedt royale kavels in de landelijke omgeving van Meerstad. De kavels liggen aan de randen van de buurt. Hier heeft u alle ruimte om uw droomhuis te realiseren met een tuin en bijgebouwen die passen bij uw wensen. De woning draaien, uitbreiden of een grote schuur toevoegen? Het kan allemaal! Op deze kavels realiseren wij voor u een eigen veranda- of landwoning. Op de afbeeldingen ziet u enkele voorbeelden. 

XL Basiswoning
Het ontwerp van de XL Basiswoning biedt veel ruimte waarmee u nog alle kanten op kunt. De woning is circa 7 meter breed, circa 10 meter diep en heeft twee volledige woonlagen plus een royale zolder. U kunt de woning indelen naar uw eigen smaak. Wenst u de woonkamer en keuken apart of betrekt u de keuken bij uw woonkamer, waarmee u een royale woonkeuken creëert? De eerste verdieping heeft ruimte voor minimaal 3 slaapkamers en op de tweede verdieping is er voldoende ruimte voor extra slaapruimte of hobbyruimte. Deze woning is daarnaast op verschillende manieren uit te bereiden; een verlenging van alle woonlagen, een uitbouw of bijvoorbeeld een eigen garage.  

XL Verandawoning
Het ontwerp van deze woning heeft als uitgangspunt: veel ruimte beneden! De naam komt voort uit de mooie veranda van deze woning, met veel licht en ruimte richting de tuin. De ruime maatvoering van de benedenverdieping biedt veel mogelijkheden voor de indeling. Zo kunt u denken aan praktijk-/werkruimte aan huis, een royale woonkeuken of royale slaapkamer met badkamer op de begane grond. Royaal is hier het toverwoord en komt in alle ruimtes terug, op een manier zoals u dat zelf wenst. 

XL Landwoning
De landwoning dankt zijn naam aan het landelijke karakter van de grote kavels. Het uitgangspunt is een ruime gezinswoning met royale kamers, boven en beneden. Ook hier geeft de maatvoering alle gelegenheid voor zeer diverse indelingen met bijvoorbeeld een woonkeuken of aparte speelruimte voor de kinderen. De tweede verdieping mag geen zolder genoemd worden, want ook hier is plaats voor meerdere kamers. 4, 5 of zelfs 6 slaapkamers worden met gemak gerealiseerd!

Share |
Meer woningen
Meer woningen