Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Vrijstaande woningen Meerstad, Meerstad Powered by Niki
Nieuwbouw:
Vrijstaande woningen Meerstad, Meerstad

Type: Koop
Plaats: Meerstad
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 348.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Meerstad
Info
Omgeving
Indeling
Elke woning is zeer ruim. Met een logische indeling worden alle ruimtes optimaal benut. Via de royale hal komt u uit in de riante woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vas...

Volledige omschrijving
Indeling
Elke woning is zeer ruim. Met een logische indeling worden alle ruimtes optimaal benut. Via de royale hal komt u uit in de riante woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn standaard drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en daar is de mogelijkheid om een vierde slaap- of werkkamer te maken. De hoekwoning (kavel 4) wordt aangeboden met garage.

Inriching kavel
In de voortuinen van de woningen aan het doorgaande wegdeel worden hagen aangeplant. De hagen bestaan uit verschillende inheemse haagsoorten. Alle hagen staan op de kavel tegen de grens met het openbaar gebied en worden aangelegd door Bureau Meerstad, die de hagen gedurende drie jaar onderhoudt. De erfafscheidingen die bewoners zelf aanleggen bestaan bij voorkeur ook uit inheemse hagen of struiken. Op deze manier kunnen bewoners zelf bijdragen aan een groene en ecologische leefomgeving. 
 
Per woning dienen minimaal twee opstelplaatsen voor auto’s op de eigen kavel te worden gerealiseerd. Garages worden niet meegerekend als opstelplek.

Share |
Meer woningen
Meer woningen