Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwveense Landen, Broeklanden, Meppel Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuwveense Landen, Broeklanden, Meppel

Type: Koop
Plaats: Meppel
Aantal: 1
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 158.340 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Meppel
Info
Nieuwveense Landen: sfeervol en duurzaam wonen aan de rand van de stad

Stap uw nieuwe leven binnen en ontdek het woongenot van Nieuwveense Landen. In deze nieuwbouwwijk aan de noordoostkant van Meppel heeft iedere buurt een eigen karakter. Kiest u voor een stads...

Volledige omschrijving
Nieuwveense Landen: sfeervol en duurzaam wonen aan de rand van de stad

Stap uw nieuwe leven binnen en ontdek het woongenot van Nieuwveense Landen. In deze nieuwbouwwijk aan de noordoostkant van Meppel heeft iedere buurt een eigen karakter. Kiest u voor een stadse sfeer of houdt u juist van een dorpse omgeving? U voelt zich altijd thuis in Nieuwveense Landen. Vrije kavel of projectontwikkeling: elke woning in de wijk is zeer duurzaam gebouwd en biedt u veel leefruimte. En dat met de voorzieningen van de stad op slechts een paar minuten fietsen.

Vrije Kavels
Een droomhuis bouwen dat helemaal voldoet aan uw eigen wensen? Kies dan voor een vrije kavel. U kiest uw eigen architect en bouwer. Met een vrije kavel kunt u alle kanten op, uiteraard passend binnen het beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan.

De verkoop van de vrije kavels wordt actief begeleid door onze kavelcoach. Zij vertelt u alles over de mogelijkheden en noodzakelijke vergunningen. Bovendien staat zij u bij tijdens de eerste fase van de bouw.

Broeklanden
In de buurt Broeklanden zijn 35 kavels beschikbaar variërend in grootte van 409 – 777 m2. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie op

Omgeving
In Broeklanden zijn 31 kavels beschikbaar variërend in grootte van 409 – 777 m2. Prijzen zijn exclusief b.t.w.

Share |
Meer woningen
Meer woningen