Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Grutto, Mijdrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Grutto, Mijdrecht

Type: Koop
Plaats: Mijdrecht
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 309.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Mijdrecht
Info
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie

Nog enkele woningen te koop / te huur! De bouw van “de Grutto” gaat voorspoedig. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop. Kiest u voor een 3-kamer appartement met gr...

Volledige omschrijving
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie

Nog enkele woningen te koop / te huur! De bouw van “de Grutto” gaat voorspoedig. Er zijn nog enkele appartementen en woningen te koop. Kiest u voor een 3-kamer appartement met groot terras, of juist een zeer ruime eengezinswoning? Laat u informeren en verrassen over dit vernieuwende project in De Ronde Venen.

“De Grutto”is het nieuwste project in De Ronde Venen. Het plan wordt gebouwd op de voormalige locatie van Party Plaza aan de Hoofdweg te Mijdrecht.
Mijdrecht is het gezellige hart van de gemeente De Ronde Venen en ligt zeer centraal ten opzichte van steden als Amsterdam, Utrecht, Woerden en Alphen aan den Rijn. Maar ook de natuurliefhebber is op zijn plek in “de Grutto”.

“De Grutto” omvat 75 woningen in een hoogwaardige setting met voor ieder wat wils; jonge mensen, ouderen, (toekomstige) gezinnen met opgroeiende, of studerende kinderen. De 75 woningen worden aangeboden in diverse varianten; penthouses, comfort-appartementen, waterfront woningen, kubistische gezinswoningen en kick-off appartementen. De woningen verschillen in oppervlakte, zonligging, privé tuin, kortom; ruime keuze!

Omgeving
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie

Deze woning is 'anders-dan-anders'!
Naast het gegeven dat de woning lekker ruim is (maar liefst 460 m3 inhoud en een woonoppervlakte van 136 m2) is het een woning di...

Volledige omschrijving
Speciale aankoopregeling koopwoningen in nieuwbouwproject 'De Grutto' te Mijdrecht! Voor meer informatie

Deze woning is 'anders-dan-anders'!
Naast het gegeven dat de woning lekker ruim is (maar liefst 460 m3 inhoud en een woonoppervlakte van 136 m2) is het een woning die wel een heerlijk buiten heeft maar niet het onderhoud vergt die een grote tuin met zich meebrengt.
Wat bijzonder is? De indeling, die is écht leuk!

Op de begane grond heb je een entree met een hal die uitkomt in een fantastische tuinkamer van zo'n 16 m2, die in verbinding staat via twee openslaande deuren naar het vlonderterras. Dit terras is ca. 20 m2 groot, ligt aan een waterpartij en heeft altijd zon door zijn ligging op het zuidwesten. Het terras wordt afgewerkt met hardhout (FSC keur).
De tuinkamer is over de hele hoogte en breedte voorzien van glas, dus superlicht en te gebruiken voor vele doeleinden. Vult u zelf maar in: uw eigen bibliotheek en lekker lezen op uw chaisse longue? Uw eigen praktijk of kantoor aan huis? Een stukje roeien en fietsen in uw eigen fitnessruimte?
Daarnaast is ook de berging bij de hand voor fiets en andere spullen. Ideaal dat deze ook van binnenshuis uit bereikbaar is.

De 1e verdieping is een zee van licht en ruimte! De gehele voor- en achterpui bestaat uit glas waardoor u deze ruimte van zo'n 47 m2 nog veel groter ervaart. De woonkamer en keuken lopen vloeiend in elkaar over met de mogelijkheid halverwege een open haard te plaatsen. Gezellig!
De waterfront woning heeft op deze verdieping een entree op het niveau van de binnentuin; uw visite kan via de binnentuin uw woning bereiken.

Via de trap naar de 2e verdieping komt u 3 slaapkamers tegen van resp. 15, 11 en 7 m2 groot. Uiteraard ook een fijne relaxruimte, de badkamer, voorzien van luxe sanitair. Een heerlijk ligbad, een aparte douche, wastafel en tweede toilet.
Op deze verdieping is ook de stookruimte aanwezig met de opstelling voor de CV-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Wat een hoogte ook hier op de tweede verdieping! Het platte dak zorgt voor effectieve ruimtes.

Parkeren? Perfect geregeld; twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage vanwaar u zo naar uw woning loopt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen