Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Molenwiek, Mijnsheerenland Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Molenwiek, Mijnsheerenland

Type: Koop
Plaats: Mijnsheerenland
Aantal: 2
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 485.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Mijnsheerenland
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
Loop binnen bij Vrieling Makelaar en zij helpen je graag verder!

In hartje Mijnsheerenland op de locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan De Molenwiek met 2 prachtige kavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woo...

Volledige omschrijving
Loop binnen bij Vrieling Makelaar en zij helpen je graag verder!

In hartje Mijnsheerenland op de locatie van basisschool “De Molenwiek” aan de Molenweg komt een kleinschalig nieuwbouwplan De Molenwiek met 2 prachtige kavels. De locatie is uniek en bevindt zich in een rustige woonwijk met veel volwassen groen.

Kavels in De Molenwiek
In De Molenwiek komen 2 extra ruime kavels beschikbaar. De kavels kenmerken zich door het volwassen groen in de woonwijk. De kavels zijn beide 930 om 1026 m² en kunnen ruimte bieden aan verscheidene soorten woningen. De kavels zijn ruim opgezet en bieden tal van mogelijkheden. De kavels zijn meer dan 40 meter diep en meer dan 20 meter breed. Hierdoor heb je maximale vrijheid en kan je je woning oriënteren naar wens. Ook is er ruimte genoeg voor een garage en het stallen van meerdere auto’s.
 
Interesse
Kan je niet wachten en wil je op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf je vrijblijvend in via het op deze site.

Planning
De verkoop is gestart!

Omgeving
In De Molenwiek zijn 2 vrije kavels te koop, namelijk kavelnummer 27 én 28. De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 930 m2 (#27) en ca. 1026 m2 (#28).

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen