Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Raadhuispark, Mijnsheerenland Powered by Niki
Nieuwbouw:
Raadhuispark, Mijnsheerenland

Type: Koop
Plaats: Mijnsheerenland
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 499.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Mijnsheerenland
Info
OPEN HUIS RAADHUISPARK
Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen óf kavels in Raadhuispark? Binnenkort is er weer een OPEN HUIS in de prachtige modelwoning in Raadhuispark. Kunt u niet wachten? Geen probleem, maak een privé afspraak met de makelaar via...

Volledige omschrijving
OPEN HUIS RAADHUISPARK
Heeft u interesse in één van de nog beschikbare woningen óf kavels in Raadhuispark? Binnenkort is er weer een OPEN HUIS in de prachtige modelwoning in Raadhuispark. Kunt u niet wachten? Geen probleem, maak een privé afspraak met de makelaar via telefoonnummer 0186-.
 
NOG ENKELE WONINGEN / KAVELS TE KOOP
Momenteel zijn de fasen 5 én 7 van Raadhuispark in verkoop. De verkoop verloopt goed en er zijn in beide fasen nog enkele woningen te koop, namelijk:
  • 2 grote vrijstaande woningen type "Elite". Dit type is een grote vrijstaande villa van maar liefst ca. 179 m2 woonoppervlak met onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en wastafel en  een separaat toilet. Tevens heeft deze villa een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers en eventueel een gastenbadkamer. Inclusief garage en opstelplaats voor twee auto’s op eigen terrein;
  • 1 extra ruime twee-onder-een-kapwoningen type "Excellent". Dit type is een vrijstaande twee-onder-een-kapwoning van maar liefst ca 178m2 woonoppervlak en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. Een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein;
  • 2 vrije kavels bouwgrond. De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 573 m2 en ca. 575 m2. De ontsluiting, dus de in- en uitrit, van de kavel is aan de Raadhuislaan. Voor deze grote bouwkavels is er een “kavelpaspoort” beschikbaar, waarin exact vermeld is wat de bebouwingsmogelijkheden op deze kavels zijn. De prijzen van de vrije kavels bouwgrond zijn € 352.000,- en € 362.000,- vrij op naam.
Bekijk de prijzen van de woningen in Fase 5 onder het tabblad "aanbod". 




MIJNSHEERENLAND
In Mijnsheerenland zijn er veel voorzieningen onder handbereik, zoals bijvoorbeeld;
Onderwijs
Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
Sportverenigingen en andere verenigingen
Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoeckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting, Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.
Algemene voorzieningen
Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld  terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
 
Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelf een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima toeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.
 
Mijnsheerenland is vanuit alle windstreken eenvoudig en snel te bereiken. De ligging aan de A29 maakt het eenvoudig om snel richting het noorden te rijden of naar het zuiden via de Heinenoordtunnel.

Een woning klaar voor de toekomst, een plaats waar u nieuwe herinneringen gaat maken. Wij bouwen aan uw toekomst, en daar zijn we trots op!

Duurzaamheidshypotheek

Omgeving
Type Excellent, een vrijstaande twee-onder-een-kapwoning met een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en wastafel, een separaat toilet.
Een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en...

Volledige omschrijving
Type Excellent, een vrijstaande twee-onder-een-kapwoning met een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche en wastafel, een separaat toilet.
Een vrij indeelbare zolderverdieping met mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein.

Share |
Meer woningen
Meer woningen