Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Raadhuispark, Mijnsheerenland Powered by Niki
Nieuwbouw:
Raadhuispark, Mijnsheerenland

Type: Koop
Plaats: Mijnsheerenland
Aantal: 2
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 352.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Mijnsheerenland
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers
MIJNSHEERENLAND

Vervelen is niet nodig in Mijnsheerenland want er zijn genoeg voorzieningen, zoals bijvoorbeeld;
  • Algemene voorzieningen: Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dage...

    Volledige omschrijving
MIJNSHEERENLAND

Vervelen is niet nodig in Mijnsheerenland want er zijn genoeg voorzieningen, zoals bijvoorbeeld;
  • Algemene voorzieningen: Mijnsheerenland beschikt over een beperkt aantal winkelvoorzieningen welke echter voor de dagelijkse boodschappen ruim voldoende zijn. Voor andere winkelvoorzieningen kunt u bijvoorbeeld  terecht in Puttershoek en Oud-Beijerland, deze plaatsen zijn binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Mocht het nodig zijn gebruik te maken van zorgvoorzieningen dan kan dit bij een tweetal zorginstanties. De huisartsenpost en de bijbehorende apotheek zijn op loopafstand van RaadhuisPark gevestigd.
  • Onderwijs: Mijnsheerenland beschikt over twee basisscholen, die ondergebracht zijn in het Multi Functionele Centrum, welke op loopafstand van het RaadhuisPark gerealiseerd is. In dit centrum wordt ook de kinderopvang gevestigd.
  • Sportverenigingen en andere verenigingen: Mijnsheerenland beschikt over diverse sportvoorzieningen voor alle leeftijden die op loop- of fietsafstand te bereiken zijn, we noemen er een aantal; Watersportvereniging Binnenmaas, tennisclub De Binnenmaas, voetbalvereniging GOZ, hockeyclub de Hoesckse Waard, gymnastiekvereniging NOAD, de yogastudio de yogabloem en de scouting. Naast de sportverenigingen zijn er ook de nodige andere verenigingen zoals onder andere de Oranjevereniging, de ondernemersvereniging en de vereniging “Dorp Mijnsheerenland”.
Ook recreëren is goed mogelijk in Mijnsheerenland, op 10 minuten fietsen ligt het recreatieoord aan de Binnenmaas. Hier is zelfs een strandje aanwezig waardoor het hier in de zomer prima vertoeven is. Op dit recreatieoord zijn veel voorzieningen aanwezig en wordt jaarlijks ook het nodige georganiseerd.


Duurzaamheidshypotheek

Omgeving
In Raadhuispark zijn 2 vrije kavels te koop, namelijk kavelnummer 57 én 58. De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 575 m2 (#57) en ca. 573 m2 (#58). De ontsluiting, dus de in- en uitrit, van de kavel is aan de Raadhuislaan. Voor deze grote bouwkavels is er een “kavelpaspoort” downlo...

Volledige omschrijving
In Raadhuispark zijn 2 vrije kavels te koop, namelijk kavelnummer 57 én 58. De beide vrije kavels bouwgrond hebben een oppervlakte van ca. 575 m2 (#57) en ca. 573 m2 (#58). De ontsluiting, dus de in- en uitrit, van de kavel is aan de Raadhuislaan. Voor deze grote bouwkavels is er een “kavelpaspoort” downloadbaar, waarin exact vermeld is wat de bebouwingsmogelijkheden op deze kavels zijn. De prijzen van de vrije kavels bouwgrond zijn € 362.000,- en € 352.000,- vrij op naam.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Raadhuispark, Mijnsheerenland Impressie 2: Raadhuispark, Mijnsheerenland Impressie 3: Raadhuispark, Mijnsheerenland
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen