Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kavels Villapark Het Eiland, Nieuwegein Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kavels Villapark Het Eiland, Nieuwegein

Type: Koop
Plaats: Nieuwegein
Aantal: 9
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 222.270 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Nieuwegein
Info
Omgeving
Kavels Villapark Het Eiland
 
Aan de noordrand van Nieuwegein wordt de wijk Blokhoeve gerealiseerd. Een  gevarieerde woonwijk die de rust en de ruimte van het buitenleven combineert met het gemak van een stedelijke omgeving. In Blokhoeve vindt u een mooi wijkpark om te wandelen of te skeeleren. D...

Volledige omschrijving
Kavels Villapark Het Eiland
 
Aan de noordrand van Nieuwegein wordt de wijk Blokhoeve gerealiseerd. Een  gevarieerde woonwijk die de rust en de ruimte van het buitenleven combineert met het gemak van een stedelijke omgeving. In Blokhoeve vindt u een mooi wijkpark om te wandelen of te skeeleren. De wijk biedt u een woonomgeving waar u kunt genieten.
 
De woonwijk Blokhoeve bestaat uit drie deelgebieden, elk met een eigen opzet en karakter. De Lamellen, Het Blok en Villapark Het Eiland. Intussen is de Lamellen een levendige buurt waar inwoners hun woonplek gevonden hebben. Villapark Het Eiland wordt binnen Blokhoeve het meest onderscheidende deelgebied. Hier kunt u uw hoogwaardige woon- en leefambities realiseren in een ruime luxe villa
 
Het Villapark heeft zijn naam te danken aan de groene oase van rust en openheid. De kavels liggen verspreidt over het groene eiland omgeven door water.
 
Villapark Het Eiland bestaat uit 2^1 kapwoningen, vrijstaande woningen en een appartementengebouw. Deze woningen zijn allemaal al gerealiseerd en bewoond.
 
Nu is hier ook de mogelijkheid om uw eigen droomhuis te ontwerpen en te bouwen op een vrije kavel. De kavels liggen aan de Bongerdhoeve en Kweekhoeve tussen vrijstaande woningen. De kavels hebben tuinen op het zuiden en oosten en een oppervlakte van 414 tot 568 m2, een diepte van 30 of 36 meter en een breedte van 12,5 tot 16,8 meter.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen