Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Villapark Het Eiland - appartementen, Nieuwegein Powered by Niki
Nieuwbouw:
Villapark Het Eiland - appartementen, Nieuwegein

Type: Koop
Plaats: Nieuwegein
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 429.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Nieuwegein
Info
Het appartementencomplex past perfect in de omgeving. De gemoedelijke sfeer van Blokhoeve vindt u terug rondom het complex. Ruimte en rust spelen een belangrijke rol binnen het ontwerp. Voor en achter geniet u heerlijk van een vrij uitzicht. Het appartementencomplex ligt aan de groene baai van het wijkpark...

Volledige omschrijving
Het appartementencomplex past perfect in de omgeving. De gemoedelijke sfeer van Blokhoeve vindt u terug rondom het complex. Ruimte en rust spelen een belangrijke rol binnen het ontwerp. Voor en achter geniet u heerlijk van een vrij uitzicht. Het appartementencomplex ligt aan de groene baai van het wijkpark. Vanuit uw balkon kijkt u zo over dit mooie park. Zalig is de hier continu aanwezige rust. Geen drukke wegen doorkruisen Het Eiland. Alleen het verkeer naar de parkeerzone vindt hier zijn weg. Bovendien kunt u er plezierig en zorgeloos wandelen. Voetgangers krijgen alle ruimte. Ook kinderen kunnen hier onbekommerd buiten spelen. Het is een doordacht ontwerp dat het comfort van u als toekomstige bewoner voorop stelt. 

Uniek door zijn eenvoud 
Iedere bouwlaag heeft een eigen unieke uitstraling, gekregen door zijn bijzondere vorm. Het appartementencomplex krijgt hierdoor een speels karakter. De eenheid van het gebouw komt tot stand door zijn eenvoud. Hier is echt over nagedacht! De architectuur is strak en tijdloos en blijft daardoor altijd gewaardeerd. De gekozen materialen zijn eigentijds en warm. Zoals de zachtgele gevels die hier thuishoren. Daarnaast bevat de voorgevel een verrassend element. Achter het opengewerkte metselwerk bevinden zich enorme glaspuien die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de trappenhuizen. Alles valt hier op zijn plek!Bijna geen appartement is hetzelfde. U heeft keuze uit drie- en vierkamerwoningen met verschillende fraaie buitenruimten. De balkons liggen op het westen met mooi uitzicht op het park. De ruimten binnenshuis zijn voorzien van alle comfort die wenselijk is. Juist omdat het úw nieuwe thuis wordt, krijgt u ook de ruimte voor uw woonwensen. Enkele appartementen bieden u de optie om te kiezen voor een extra slaapkamer of hobbyruimte. Of u kiest voor de optie om een slaapkamer te betrekken bij de woonkamer voor nog méér ruimte.Op de begane grond beschikt u bovendien over een eigen berging voor extra opbergruimte. Drie gastvrije ruime entrees en goed verlichte trappenhuizen bieden toegang tot de verschillende appartementen. Wilt u liever niet met de trap? Dan pakt u fijn de lift. Elk trappenhuis heeft er een. Uw auto kunt u kwijt op de bijbehorende parkeerzone van het appartementencomplex.

Omgeving
WAT BIEDT U OP DIT PENTHOUSE! BEL NU 030 600 82 40 EN DOE EEN BOD.
NU MET BADKAMER CHEQUE VAN € 10.000!

Bwnr 305 type G, Middelhoeve 71, € 429.000 v.o.n.
  • De oppervlakte van het penthouse is 170 m2.
  • Het penthouse heeft een ruime buitenruimte van 56 m2 met een prachtige u...

    Volledige omschrijving
WAT BIEDT U OP DIT PENTHOUSE! BEL NU 030 600 82 40 EN DOE EEN BOD.
NU MET BADKAMER CHEQUE VAN € 10.000!

Bwnr 305 type G, Middelhoeve 71, € 429.000 v.o.n.
  • De oppervlakte van het penthouse is 170 m2.
  • Het penthouse heeft een ruime buitenruimte van 56 m2 met een prachtige uitzicht over het park. De buitenruimte is ook nog eens op het westen georiënteerd. 
  • Royale woonkamer met een grote schuifpui naar het balkon.
  • Ruime open keukenruimte met openslaande deuren naar het balkon.
  • Drie slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en toegang tot het balkon.
  • Tweede badkamerreuimte met mogelijkheid voor douche en wastafel
  • Separaat toiletruimte
  • Royale berging met wasmachine-opstelplaats
  • Tweede berging op begane grond
  • 2 privé parkeerplaatsen
 
 
 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen