Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Esse Zoom - Het Groene Noorden, Nieuwerkerk aan den IJssel Powered by Niki
Nieuwbouw:
Esse Zoom - Het Groene Noorden, Nieuwerkerk aan den IJssel

Type: Koop
Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Aantal: 11
Soort: Rijwoning
Prijs: € 349.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Esse Zoom
De omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel is groen, de ruimte onmetelijk en toch ligt de smaakvolle en splinternieuwe wijk Esse Zoom zeer centraal in de Randstad. Rotterdam, Gouda en Zoetermeer liggen op maximaal 15 minuten autorijden. Het nieuwe Esse Zoom bestaat straks ui...

Volledige omschrijving
Esse Zoom
De omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel is groen, de ruimte onmetelijk en toch ligt de smaakvolle en splinternieuwe wijk Esse Zoom zeer centraal in de Randstad. Rotterdam, Gouda en Zoetermeer liggen op maximaal 15 minuten autorijden. Het nieuwe Esse Zoom bestaat straks uit ongeveer 550 nieuwbouwwoningen, waarvan de eerste fasen al aan de nieuwe bewoners zijn opgeleverd. Esse Zoom is geen massale nieuwbouwwijk. Het is ingedeeld inintieme en gezellige woonbuurten, die ieder een eigen sfeer en karakter hebben. Esse Zoom staat ook voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. De woningen zijn stuk voor stuk fraai afgewerkt met mooie details, wat een gezellige uitstraling geeft. Wat de buurten met elkaar gemeen hebben, is het kindvriendelijke én autoluwe karakter. Dit zorgt voor rustig wonen in een groene en waterrijke buurt, met de dynamiek van de grote steden om de hoek.

Het Groene Noorden
Inmiddels is begonnen met de ontwikkeling van Het Groene Noorden, een groene buurt rondom een nieuw aangelegd park. Er komen struiken, heesters en bomen, waardoor op vele plekken het zicht op de auto’s wordt gecamoufleerd en er een gezellige en natuurlijk woonsfeer hangt, die herinnert aan een oudhollands dorp met verschillende woningen en gezellige trapgevels. Omdat alleen bestemmingsverkeer de woonbuurt Het Groene Noorden oprijdt, is het een rustige en autoluwe buurt. Voor kinderen is het daarom een veilige speelomgeving. Parkeren kan deels opeigen terrein en daarnaast in parkeervakken aan de straatkant. 

Omgeving
  • Kaveloppervlak van 120 m² tot 190 m²
  • Woonoppervlak vanaf ca. 125 m²
  • Gasloos en energiezuinig (EPC=0)
  • Uitgebreide keuzemogelijkheden voor uitbouw en/of dakkapel

Share |
Meer woningen
Meer woningen