Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Ringvaart, Nieuwerkerk aan den IJssel Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Ringvaart, Nieuwerkerk aan den IJssel

Type: Koop
Plaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Aantal: 29
Soort: Parkeerplaats
Prijs: € 6.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
De parkeerplaatsen bij het appartementengebouw ‘De Ringvaart’ zijn gelegen aan de rand van de wijk Zuidplas aan de weg ‘De Doortocht’. De locatie ligt tussen het Raadhuisplein en het NS-station van de spoorlijn Rotterdam-Gouda. In de huidige situatie wordt het gebied als parkeer- en evenemententerrein gebr...

Volledige omschrijving
De parkeerplaatsen bij het appartementengebouw ‘De Ringvaart’ zijn gelegen aan de rand van de wijk Zuidplas aan de weg ‘De Doortocht’. De locatie ligt tussen het Raadhuisplein en het NS-station van de spoorlijn Rotterdam-Gouda. In de huidige situatie wordt het gebied als parkeer- en evenemententerrein gebruikt, deze functies worden verplaatst naar andere locaties in de omgeving. Ten westen van de locatie ligt het dijklichaam van het kanaal De Ringvaart. Dit water loopt dwars door Nieuwerkerk aan den IJssel heen en vormt de pleziervaart voor de directe verbinding tussen de Hollandsche IJssel en de Rottemeren.

Centraal

Het gebouw is gepositioneerd in de wijk Zuidplas en ligt op loopafstand van het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel. In het centrum zijn onder andere het Raadhuis, de bibliotheek en het hoofdwinkelcentrum De Reigerhof, bestaande uit meer dan 50 winkels inclusief twee supermarkten, gesitueerd. Op het Raadhuisplein wordt wekelijks een markt gehouden.  

Bereikbaarheid

Door zijn ligging vlakbij het Stationsplein is appartementengebouw ‘De Ringvaart’ goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Trein en bus stoppen nagenoeg voor de deur. De nabijheid van de N219 en de A20 zorgt daarnaast voor een goede verbinding met de omliggende gemeenten en Rotterdam.

Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas) kenmerkt zich door haar groene karakter ten opzichte van het verstedelijkte gebied rondom Rotterdam. In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn stedelijke voorzieningen op korte afstand bereikbaar, terwijl toch de rust van het platteland te vinden is.  

Recreatie & ontspanning

Ook aan recreatie- en ontspanningsmogelijkheden ontbreekt het niet in Nieuwerkerk aan den IJssel. In het nabijgelegen, circa 500 hectare grote, Hitlandbos is een golfterrein en een manege en kan genoten worden van zowel bossen als open weide landschap. In de aangrenzende wijk Dorrestein bevindt zich een sportcomplex met kunstgrasvelden voor allerlei buitensporten. In de daar naastliggende wijk Parkzoom vindt u een sporthal, een binnen- en buitenzwembad en een fitnessruimte. Verder zijn er in Nieuwerkerk aan den IJssel een aantal tennis- en squashbanen. In de gemeente zijn diverse sportverenigingen aanwezig.  
Omgeving
Parkeren midden in het hart van Nieuwerkerk aan den IJssel, direct bij het NS Station en winkelcentrum De Reigerhof.
Oppervlak parkeerplaats: 11,25 m2
Huur per maand
Parkeerplaats op het afgesloten parkeerdek €45,-- (incl. BTW).
Parkeerplaats in de volledig afgeslo...

Volledige omschrijving
Parkeren midden in het hart van Nieuwerkerk aan den IJssel, direct bij het NS Station en winkelcentrum De Reigerhof.
Oppervlak parkeerplaats: 11,25 m2
Huur per maand
Parkeerplaats op het afgesloten parkeerdek €45,-- (incl. BTW).
Parkeerplaats in de volledig afgesloten stallingsgarage €65,--. (incl. BTW).
Prijs bij koop
Parkeerplaats in de stallingsgarage: €14.750,--  op de begane grond (incl. BTW / v.o.n.). en op niveau 2 zijn de kosten eur 6500,--
Contact
Meer informatie via Van Leeuwen Makelaardij, T 0180-.Share |
Meer woningen
Meer woningen