Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Buytewech Oost, Nieuwkoop
Nieuwbouw:
Buytewech Oost, Nieuwkoop

Type: Koop
Plaats: Nieuwkoop
Aantal: 13
Soort: Geschakeld
Prijs: € 340.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Nieuwkoop
Info
Afbeeldingen

De nieuwe fase bestaat uit totaal 13 woningen, tien 2-onder-1 kap woningen en drie 3-onder-1 kap woningen. Het zijn ruime woningen met een oppervlakte variërend van 159 m2 tot ruim 187 m2 met een gemiddelde kavelgrootte van 250 m2. Kenmerkend voor de architectuur van de woningen zijn de grote raamp...

Volledige omschrijving

De nieuwe fase bestaat uit totaal 13 woningen, tien 2-onder-1 kap woningen en drie 3-onder-1 kap woningen. Het zijn ruime woningen met een oppervlakte variërend van 159 m2 tot ruim 187 m2 met een gemiddelde kavelgrootte van 250 m2. Kenmerkend voor de architectuur van de woningen zijn de grote raampartijen, mooie uitgewerkte vlakken en randen en het veel aandacht voor details. In totaal liggen 11 van de 13 woningen direct aan het water.

Omgeving

Heerlijk wonen aan het water in een ruim opgezette wijk midden in het Groent Hart? Aan de rand van Nieuwkoop worden 13 comfortabele twee onder één kapwoningen gerealiseerd.

Buytewech- Oost  is de nieuwe woonwijk aan de rand van Nieuwkoop achter de sportvelden. In deze nieuw...

Volledige omschrijving

Heerlijk wonen aan het water in een ruim opgezette wijk midden in het Groent Hart? Aan de rand van Nieuwkoop worden 13 comfortabele twee onder één kapwoningen gerealiseerd.

Buytewech- Oost  is de nieuwe woonwijk aan de rand van Nieuwkoop achter de sportvelden. In deze nieuwe woonwijk, die direct aan de Nieuwkoopse polder grenst staan de thema’s als duurzaamheid, water en groen centraal.

Het eerste gedeelte van de woonwijk, bestaande uit 27 grondgebonden woningen, is eind 2009 opgeleverd. Deze nieuwe fase bestaat uit 13 grondgebonden koopwoningen en hebben dezelfde architectuur en uitstraling als de eerste fase.

 

Wonen in Buytewech-Oost betekent voor u het volgende:
- Woonoppervlakte 159 m2 - 187 m2
 
- Riante achtertuin aan het water
- Garage en parkeren op eigen terrein
- Kavelgrootte 157 m2 - 283 m2
- Extra brede woningen van 5,8 m1 tot 7,8 m1

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen