Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:BONapart, Nijmegen
Nieuwbouw:
BONapart, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 24
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 246.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

Koestert u de wens om zelf een eigen woning te bouwen? Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap(CPO) voor u een optie. In ‘t Nijland, een kleinschalige woonbuurt in het Nijmeegse Oosterhout, maakt vereniging BONapart het mogelijk.

 

Bij een CPO project bent u samen met...

Volledige omschrijving

Koestert u de wens om zelf een eigen woning te bouwen? Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap(CPO) voor u een optie. In ‘t Nijland, een kleinschalige woonbuurt in het Nijmeegse Oosterhout, maakt vereniging BONapart het mogelijk.

 

Bij een CPO project bent u samen met u toekomstige buren opdrachtgever voor de bouw van de woningen in uw straat. Dit biedt financiele voordelen, bijvoorbeeld bouwkosten en advieskosten worden gedeeld. Daarnaast profiteren deelnemers aan het project BONapart ook van een subsidie van de provincie Gelderland voor dit project.


Bouwen als collectief betekent overigens niet dat alle woningen hetzelfde eruit zien. Aan de buitenzijde en zeker aan de binnenzijde van de woningen zijn legio mogelijkheden voor het realiseren van persoonlijke wensen.

 

In het plangebied worden 24 woningen gerealiseerd: tweekappers, vrijstaand geschakelde en vrijstaande woningen op ruime kavels. De woningen worden uitgevoerd met natuurlijke materialen en in verschillende kleurstellingen. Bovendien voldoen de woningen aan een hoge energieprestatienorm door goede isolatie en slim gebruik van zonlicht. De bouw start in 2012.

 

Kortom, BONapart is meer woning, meer kavel, meer kwaliteit voor je geld. BONapart is bouwen voor kostprijs met een leuke club mensen. BONapart betekent keuzes maken. Keuze voor kavel, keuze voor woningtype, keuze voor opties.

 

Toekomstige individuele eigenaren sluiten zich bij een kopersvereniging aan om hun woning te bouwen in eigen beheer. Lijkt samen bouwen met uw toekomstige buren u aantrekkelijk? Nieuwe leden zijn nog welkom bij BONapart. Wilt u meer informatie? Maak een afspraak met ons.

 

Omgeving

Het Nijland ligt aan de rand van de Waalsprong tegen Oosterhout aan. Op een steenworp afstand liggen een supermarkt, een medisch cluster, een sportpark en voorzieningenhart de Klif. Hier kunt u nog landelijk en dorps wonen aan een groene ruimte.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen