Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Grift Nijmegen, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Grift Nijmegen, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 1
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 547.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
De Grift Nijmegen – 12 tweekappers en 3 vrijstaande woningen

Wonen in een ruime comfortabele woning midden in een groene woonomgeving. Het nieuwbouwplan De Grift in Nijmegen gaat deze belofte waarmaken. In een mooie rustige hoek van de wijk Grote Boel worden 12 twee-onder-een-ka...

Volledige omschrijving
De Grift Nijmegen – 12 tweekappers en 3 vrijstaande woningen

Wonen in een ruime comfortabele woning midden in een groene woonomgeving. Het nieuwbouwplan De Grift in Nijmegen gaat deze belofte waarmaken. In een mooie rustige hoek van de wijk Grote Boel worden 12 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Er wordt gekozen voor mooie duurzame materialen met een uitstekende isolatie. De jaren ’30 elementen gaan zorgen voor een robuuste en karakteristieke uitstraling en er wordt aandacht besteed aan detaillering van metselwerk en variatie in kozijnen. Hierdoor ontstaat een levendig straatbeeld met behoud van eenheid.

Omgeving
Open huis
24 april – 17.00 – 18.30 uur
Hella Haassestraat 7 te Nijmegen 

Deze vrijstaande woning met een mooie kenmerkende aanbouw aan de zijgevel heeft een karakteristieke uitstraling. Door de ligging op een hoek van het plan heeft de...

Volledige omschrijving
Open huis
24 april – 17.00 – 18.30 uur
Hella Haassestraat 7 te Nijmegen 

Deze vrijstaande woning met een mooie kenmerkende aanbouw aan de zijgevel heeft een karakteristieke uitstraling. Door de ligging op een hoek van het plan heeft de woning een royale tuin gelegen op het zuidwesten.

De woning wordt opgeleverd met een uitbouw van 1,20 meter. De toiletruimtes op de begane grond en op de eerste verdieping  en de badkamer worden casco opgeleverd. Het leidingwerk in de keuken is aangepast zodat een kook-/spoeleiland mogelijk is. Op de zolder worden voorbereidingen getroffen voor een 2e badkamer. Zo is de woning nog naar wens aan te passen.

De oplevering van deze riante vrijstaande woning vindt plaats in juni 2019.

Neem voor meer informatie contact op met: 
Hans Janssen Garantiemakelaars
T 024- 3 244 244
 

Ans Mol Makelaardij
T 024-9

Share |
Meer woningen
Meer woningen