Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Op de Terp, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Op de Terp, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 19
Soort: Appartement
Prijs: € 399.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
Wonen op de Terp
Met allure, afgewerkt op hoog niveau

De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de appartementen Op de Terp. Als drie ware diamanten zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht. Dit staat bij het wonen Op de Terp centraal. Appartementen...

Volledige omschrijving
Wonen op de Terp
Met allure, afgewerkt op hoog niveau

De kroon op De Stelt-Zuid. Dat zijn de appartementen Op de Terp. Als drie ware diamanten zullen de appartementengebouwen de noordoever van de Waal sieren. Ruimte, licht en lucht. Dit staat bij het wonen Op de Terp centraal. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, en buiten een ruim terras en dan dat uitzicht…

Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van Nijmegen en de iconische Waalbrug?
Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?

Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten. Meldt u nu aan en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Omgeving
De negentien 3-kamer appartementen van Lents Buiten bieden voor elk wat wils. Gelegen op de 1e, 2e, 3e óf 4e woonlaag. Ze variëren in omvang tussen 82 en 116 m2 en ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht. Uiteraard krijgen alle appartementen een eigen parkeerplek in de stallingsgarage en een zon...

Volledige omschrijving
De negentien 3-kamer appartementen van Lents Buiten bieden voor elk wat wils. Gelegen op de 1e, 2e, 3e óf 4e woonlaag. Ze variëren in omvang tussen 82 en 116 m2 en ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht. Uiteraard krijgen alle appartementen een eigen parkeerplek in de stallingsgarage en een zonnige buitenruimte van ca. 14 tot 17 m2.

De appartementen worden luxe afgewerkt met onder andere plafondhoge deuren en sanitair van het merk Villeroy & Boch. Uw keuken zoekt u zelf naar wens uit bij onze één van onze projectleveranciers. U ontvangt hiervoor een Siematic keukencheque.

Share |
Meer woningen
Meer woningen