Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zuiderveld-Nieuwe Buurt, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Zuiderveld-Nieuwe Buurt, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 10
Soort: Rijwoning
Prijs: € 279.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

VERKOOP GESTART!

Thuis in Zuiderveld
In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen en 29 vrije sector huurwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, ...

Volledige omschrijving
Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

VERKOOP GESTART!

Thuis in Zuiderveld
In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen en 29 vrije sector huurwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur. Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Of u nu voor de eerste keer een nieuwbouwwoning koopt, gaat samenwonen, of uw gezinssamenstelling veranderd waardoor u andere woonbehoeften heeft. Uw huis moet een thuis zijn. Een plek waar u kunt ontspannen na een lange werkdag, waar uw kinderen naar hartenlust veilig kunnen spelen, waar u lekker kunt koken en borrelen met vrienden of waar u zich heerlijk terug kunt trekken en ruimte heeft voor uw hobby’s.

In Nieuwe Buurt Zuiderveld is de keuze aan u. Een nieuwe leefomgeving waar u kunt wonen aan het open parkachtige groen, aan een levendige singel, of in een verkeersluwe, besloten setting. Er is volop ruimte voor uw woonwensen. Die woonkeuken waar u altijd al van droomt, een eigen werkkamer, die garage voor uw hobby gereedschap of de luxe van een extra vierde slaapkamer of een tweede badkamer voor uw gasten.

Wil jij ook hier komen wonen? Ga dan nu naar en schrijf je in voor een van de woningen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar!
Ondanks dat bijna alle woningen onder optie staan, is het nog steeds mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen, mochten de opties komen te vervallen. Schrijf je nu in als reserve kandidaat. Jij wordt dan benaderd wanneer er een bouwnummer beschikbaar komt.

Omgeving
Bouwnummers 36 t/m 45.

Een woning die alles mee heeft. Wat heeft u allemaal nodig om heerlijk naar uw zin te kunnen wonen? Flinke woonkamer met een open keuken. Voldoende slaapkamers voor het hele gezin. Ruime zolder als de finishing touch. En een fijne zonnige tuin op het zuiden.

Via...

Volledige omschrijving
Bouwnummers 36 t/m 45.

Een woning die alles mee heeft. Wat heeft u allemaal nodig om heerlijk naar uw zin te kunnen wonen? Flinke woonkamer met een open keuken. Voldoende slaapkamers voor het hele gezin. Ruime zolder als de finishing touch. En een fijne zonnige tuin op het zuiden.

Via de grote tuindeuren valt het licht gul de woonkamer in. Het zonnetje prikt in uw ogen, het belooft een mooie dag te worden. Ontbijten in de tuin. Goede reden om meteen maar even het gras te maaien… Heeft u ook zo’n zin in verhuizen als u de woningen van Nieuwe Buurt ziet? Van die plezierige en praktisch ingedeelde woningen, met veel ruimte en grote ramen.

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 5,4 meter breed en 10 meter diep (bouwnummers 43, 44 en 45 zijn 5,7 meter breed en 10 meter diep)
-Entree aan de voorzijde van de woning met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping
-Tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren
-Open keuken voorzien van keukenblok met standaard 5 stuks inbouwapparatuur
-Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een luxe badkamer voorzien van design radiator, Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-De ruime tweede verdieping biedt voldoende ruimte om een vierde slaapkamer, werk- of speelkamer te realiseren
-De zolder van bouwnummers 39 t/m 42 biedt nog meer ruimte door de verhoogde kap
-Aansluitpunt voor wasmachine én -droger op zolder
-Een houten vrijstaande buitenberging voor fietsen en opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op eigen terrein (bouwnummers 40 t/m 46) of in het parkeerhof (bouwnummers 35 t/m 39)

Share |
Meer woningen
Meer woningen