Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Feniks, Nijmegen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Feniks, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 2
Soort: Appartement
Prijs: € 140.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
nieuwevoorstad: een stad in de stad in Nijmegen
Deze website bevat informatie over het bijzondere nieuwbouwproject in Nijmegen: nieuwevoorstad. Honderden nieuwe woningen en appartementen. Buitengewoon betaalbaar, dus geknipt voor jonge mensen die een eigen huis willen. Maar ook ideaal...

Volledige omschrijving
nieuwevoorstad: een stad in de stad in Nijmegen
Deze website bevat informatie over het bijzondere nieuwbouwproject in Nijmegen: nieuwevoorstad. Honderden nieuwe woningen en appartementen. Buitengewoon betaalbaar, dus geknipt voor jonge mensen die een eigen huis willen. Maar ook ideaal voor mensen die nu wat praktischer willen gaan wonen. Het eerste gebouw van nieuwevoorstad gaat nu van start.
De naam nieuwevoorstad
In de 2000 jaar oude en rijke geschiedenis van Nijmegen was het een gaan en komen van plunderende, maar ook welvaart brengende overheersers. Na de rijke Romeinse tijd van het begin van onze jaartelling, bouwde Keizer Karel de Grote hier, zo’n 1200 jaar geleden, zijn noordelijkste paleis. In de eeuwen daarna groeide Nijmegen uit tot een welvarende handelsplaats.
Eén van de steden buiten de oude stadsmuren heette Voorstad. Op die plek ontstaat nu, 600 jaar later: nieuwevoorstad.
De ligging van nieuwevoorstad
Op loopafstand van het centrum. En op wandelafstand van het Waalfront, dat straks bruist van energie, sfeer, cultuur en vele frisse, nieuwe stadsgenoten. Bovendien ben je vanuit nieuwevoorstad in ’n oogwenk bij bus, trein en grote uitvalswegen. Zonder overdrijven kun je stellen: nieuwevoorstad is fantastisch!
Het karakter van nieuwevoorstad
Het is eigenlijk een stad-in-de-stad. Met eigen groen, eigen plein, eigen winkels. Veelzijdig in bouw. Variatie in bewoners. Maar altijd: woonkwaliteit. Eersteklas materialen, prettige gemeenschappelijke ruimten, denk aan entrée, corridors, parkeerplaatsen, binnentuin. Woningen en appartementen voor elke gezinssamenstelling. Mooi vormgegeven en fraai afgewerkt. En toch heel betaalbaar. Een stad vooruit.

Omgeving
de Type S appartementen zijn ruime studio's met een zeer hoog plafond. Hierdoor is een zogeheten entrosol ontstaan, die naar ieders eigen wens ingevuld kan worden. De oppervlakten van de studio's varieren van 40.6 m² tot en met 54.1m². Verder zijn de studio's voorzien van een open keuke...

Volledige omschrijving
de Type S appartementen zijn ruime studio's met een zeer hoog plafond. Hierdoor is een zogeheten entrosol ontstaan, die naar ieders eigen wens ingevuld kan worden. De oppervlakten van de studio's varieren van 40.6 m² tot en met 54.1m². Verder zijn de studio's voorzien van een open keuken, badkamer met Villeroy en Boch sanitair en een inpandige berging.

Share |
Meer woningen
Meer woningen