Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:ônder onnes, Nijmegen
Nieuwbouw:
ônder onnes, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 94
Soort: Appartement, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Twee onder één kap
Prijs: € 161.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
Of je nu starter bent of senior, alleen of samen, wilt huren of kopen: de nieuwe wijk Ônder Onnes laat je thuiskomen in het groene zuiden van Nijmegen stad. Zo'n 250 eengezinswoningen en appartementen wachten op bewoners die durven te dromen. Hou je van ruimte? Rust? Maar wil...

Volledige omschrijving
Of je nu starter bent of senior, alleen of samen, wilt huren of kopen: de nieuwe wijk Ônder Onnes laat je thuiskomen in het groene zuiden van Nijmegen stad. Zo'n 250 eengezinswoningen en appartementen wachten op bewoners die durven te dromen. Hou je van ruimte? Rust? Maar wil je toch overal dichtbij zijn? Dan heeft u nu de ideale mogelijkheid om hier een woning of appartement te kopen.

Na een lange en grondige voorbereiding is het zover: De verkoop van de woningen in Ônder Onnes is gestart. Ônder Onnes biedt een enorme rijkdom aan woningtypes binnen één weldoordacht plan. Dat maakt dat feitelijk iedere stap in een wooncarrière binnen het plan kan worden ingvuld. Wij concentreren ons op de 100 woningen die in de vrije verkoop zullen gaan. Dan praten we over Twee-onder-één kap woningen, rijwoningen en appartementen.

De grondgebonden woningen kennen alle een patroon van baksteen en witte stroken. Zo heeft de architect de eenheid binnen ônder onnes kunnen garanderen. U als bewoner krijgt vervolgens de kans om uw woning een eigen signatuur te geven. U mag namelijk zelf de baksteenkleur kiezen: geel, wit of donkergrijs, waarbij de voeg meekleurt met de handgevormde bakstenen. Voor het totale straatbeeld is het wél van belang dat een kleur maximaal drie keer naast elkaar toegpast wordt en dat iedere kleur in de huizenrij twee keer toegepast wordt. Daarmee kan voor latere kopers de keuze beperkter zijn.

Daarnaast kunt u een keuze maken in het type kozijnen. Daarbij kunt u gaan voor een lage borstwering (veel licht, minder privacy) of een hoge borstwering (minder licht, meer privacy). En dan is er nog de mogelijkheid om met de opbouw van een tweede halve verdieping te variëren om zo extra ruimte te creëren.

We houden het niet langer ônder onnes!

Omgeving
In Nijmegen-Zuid ontstaat een heel nieuwe woonomgeving: ônder onnes. Tussen het groen dat resteert als het ROC-gebouw aan de Hatertseweg verdwijnt, worden fraaie woningen en appartementen gerealiseerd. Dit belooft een even groen als spraakmakend stukje Nijmegen te worden, waa...

Volledige omschrijving
In Nijmegen-Zuid ontstaat een heel nieuwe woonomgeving: ônder onnes. Tussen het groen dat resteert als het ROC-gebouw aan de Hatertseweg verdwijnt, worden fraaie woningen en appartementen gerealiseerd. Dit belooft een even groen als spraakmakend stukje Nijmegen te worden, waar opvallende strakke architectuur en weelderig groen elkaar aan gaan vullen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen