Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Stadsappartementen centrum Nijmegen, Nijmegen
Nieuwbouw:
Stadsappartementen centrum Nijmegen, Nijmegen

Type: Koop
Plaats: Nijmegen
Aantal: 44
Soort: Appartement
Prijs: € 110.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Nijmegen
Info
Afbeeldingen
Bouwnummers

Luxe appartementen volledig instap klaar!

 

Algemeen:

Het gebouw bestaat uit 43 appartementen. De entree is gelegen aan de Molenstraat. Er zit een lift en een bel/intercom systeem dat te bedienen is vanuit de afzonderlijke appartementen. Je kunt je fiets stallen , in ...

Volledige omschrijving

Luxe appartementen volledig instap klaar!

 

Algemeen:

Het gebouw bestaat uit 43 appartementen. De entree is gelegen aan de Molenstraat. Er zit een lift en een bel/intercom systeem dat te bedienen is vanuit de afzonderlijke appartementen. Je kunt je fiets stallen , in de fietsenberging t.p.v. het souterrain.

 

Alle appartementen in het complex zijn volledig zelfstandig en hebben één slaapkamer. De wanden en plafonds zijn afgewerkt en geschilderd. 

 

Afwerking:

 Alle appartementen zijn afgewerkt inclusief luxe sanitair en tegelwerk en voorzien van een complete keuken met was/droogcombinatie, combimagnetron, elektrische kookplaat, koelkast en de meeste van een vaatwasser.

 

Woonoppervlaktes tussen de 30 en 50 m2.

 

Elke donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 en zaterdags tussen 12.00 en 14.00 kun je de appartementen zonder afspraak bezichtigen.

Omgeving

De Stadsappartementen liggen midden in het centrum van Nijmegen, op de hoek van de Molenstraat en de Vlaamse gas. Een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik: uitgaan, een terrasje pakken, winkelen, maar ook lekker wandelen of zonnen in het Kronenburgerpark. In 10 minuten fiets je na...

Volledige omschrijving

De Stadsappartementen liggen midden in het centrum van Nijmegen, op de hoek van de Molenstraat en de Vlaamse gas. Een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik: uitgaan, een terrasje pakken, winkelen, maar ook lekker wandelen of zonnen in het Kronenburgerpark. In 10 minuten fiets je naar  de universiteit en de HAN. Het station bereik je met de fiets binnen 5 minuten.

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Stadsappartementen centrum Nijmegen, Nijmegen Impressie 2: Stadsappartementen centrum Nijmegen, Nijmegen Impressie 3: Stadsappartementen centrum Nijmegen, Nijmegen
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen