Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Duineveld fase 2, Noordwijk (ZH) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Duineveld fase 2, Noordwijk (ZH)

Type: Koop
Plaats: Noordwijk (ZH)
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 844.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Noordwijk (ZH)
Info
Een rustig en ruim opgezet woongebied direct achter de duinen aan de Nieuwe Zeeweg, omringd door schitterende natuur met hier en daar een fraaie villa. Dat is het schilderachtige decor waartegen het dagelijks leven in Duineveld zich afspeelt. Hier hoort u het ruisen van de zee, voelt  u de zanderige zeewin...

Volledige omschrijving
Een rustig en ruim opgezet woongebied direct achter de duinen aan de Nieuwe Zeeweg, omringd door schitterende natuur met hier en daar een fraaie villa. Dat is het schilderachtige decor waartegen het dagelijks leven in Duineveld zich afspeelt. Hier hoort u het ruisen van de zee, voelt  u de zanderige zeewind, proeft u het zilte water en ruikt u de frisse bos- en duingeur.

Waar u ook woont in Duineveld, het ultieme strandgevoel is in elke woning zichtbaar én voelbaar. Binnen het exclusieve woningaanbod heeft u de keuze uit circa 20 vrijstaande villa’s, 24 twee-onder-één-kapwoningen, 28 herenhuizen en zo’n 23 appartementen. Bijzonder aan deze woningen  is de typische Noordwijkse architectuur in Hamptons sfeer, high-end afgewerkt en voorzien van rijke detailleringen.

Omgeving
Statig. Zo mogen we de appartementen in Duineveld wel noemen. Deze fraai vormgegeven en tot in detail afgewerkte appartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige appartementengebouwen, Duinhuys en Zeehuys.
Beide gebouwen maken van easy seaside living een tastbare beleving. Zoals de krant lezen in h...

Volledige omschrijving
Statig. Zo mogen we de appartementen in Duineveld wel noemen. Deze fraai vormgegeven en tot in detail afgewerkte appartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige appartementengebouwen, Duinhuys en Zeehuys.
Beide gebouwen maken van easy seaside living een tastbare beleving. Zoals de krant lezen in het ochtendgloren, dat door de ruime raampartijen vrij spel heeft in de royale keuken en living. Een kopje koffie op uw eigen, zonovergoten terras met prachtig uitzicht over het groen. Letterlijk baden in luxe, in de hoogwaardig afgewerkte badkamer of zelfs badkamers. En met drie slaapkamers altijd plek voor kleine logées en genode gasten. Aan ruimte heeft u geen gebrek, met appartementen vanaf circa 140 tot ruim 350 m². Bovendien heeft u een eigen berging in de half verdiepte stallinggarage, waar u tevens over twee parkeerplaatsen beschikt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen