Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Duineveld fase 3, Noordwijk (ZH) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Duineveld fase 3, Noordwijk (ZH)

Type: Koop
Plaats: Noordwijk (ZH)
Aantal: 8
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 659.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Noordwijk (ZH)
Info
Een rustig en ruim opgezet woongebied direct achter de duinen aan de Nieuwe Zeeweg, omringd door schitterende natuur met hier en daar een fraaie villa. Dat is het schilderachtige decor waartegen het dagelijks leven in Duineveld zich afspeelt. Hier hoort u het ruisen van de zee, voelt  u de zanderige zeewin...

Volledige omschrijving
Een rustig en ruim opgezet woongebied direct achter de duinen aan de Nieuwe Zeeweg, omringd door schitterende natuur met hier en daar een fraaie villa. Dat is het schilderachtige decor waartegen het dagelijks leven in Duineveld zich afspeelt. Hier hoort u het ruisen van de zee, voelt  u de zanderige zeewind, proeft u het zilte water en ruikt u de frisse bos- en duingeur.

Waar u ook woont in Duineveld, het ultieme strandgevoel is in elke woning zichtbaar én voelbaar. Binnen het exclusieve woningaanbod heeft u de keuze uit circa 20 vrijstaande villa’s, 24 twee-onder-één-kapwoningen, 28 herenhuizen en zo’n 23 appartementen. Bijzonder aan deze woningen  is de typische Noordwijkse architectuur in Hamptons sfeer, high-end afgewerkt en voorzien van rijke detailleringen.

Omgeving
Deze aantrekkelijke woningen bieden u een zee aan mogelijkheden om optimaal te genieten van modern family life. In deze ruim opgezette woningen, met een oppervlakte van circa 155 m2 en een breedte van maar liefst zes meter, vindt ieder gezinslid zijn eigen favoriete plek. Naast een riant aanbod tot wel vij...

Volledige omschrijving
Deze aantrekkelijke woningen bieden u een zee aan mogelijkheden om optimaal te genieten van modern family life. In deze ruim opgezette woningen, met een oppervlakte van circa 155 m2 en een breedte van maar liefst zes meter, vindt ieder gezinslid zijn eigen favoriete plek. Naast een riant aanbod tot wel vijf slaapkamers beschikken deze woningen ook over twee fraai uitgevoerde badkamers en luxe keuken. De statige entree en bijzonder ontworpen trap geven de herenhuizen extra cachet. Een heerlijke achtertuin met berging spreekt voor zich.

Share |
Meer woningen
Meer woningen