Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Castellum, Noordwijkerhout Powered by Niki
Nieuwbouw:
Castellum, Noordwijkerhout

Type: Koop
Plaats: Noordwijkerhout
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 271.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Noordwijkerhout
Info
Castellum Woont u graag in een groene omgeving met uitzicht op en een ruim terras aan het water? Dan is Castellum in de nieuwbouwwijk Mossenest II precies wat u zoekt. In de Toscaans aandoende vestingachtige omgeving, compleet met slotgracht en binnenhof, vindt u 48 eigentijdse eengezinswo...

Volledige omschrijving
Castellum Woont u graag in een groene omgeving met uitzicht op en een ruim terras aan het water? Dan is Castellum in de nieuwbouwwijk Mossenest II precies wat u zoekt. In de Toscaans aandoende vestingachtige omgeving, compleet met slotgracht en binnenhof, vindt u 48 eigentijdse eengezinswoningen, variërend in grootte van ca. 143 m2 tot ca. 160 m2. Met een heerlijke tuin aan de voorzijde en een ruim terras aan de achterzijde kunt u op elk moment van de dag van de zon genieten. De combinatie van ruimte, groen en het gezellige centrum van Noordwijkerhout op loopafstand maken Castellum tot een perfecte woonlocatie. 

Perfect voor kinderen
De 48 eengezinswoningen van Castellum zijn gebouwd rond een autoluw hof, voorzien van een aantal speeltoestellen voor de allerkleinsten. Vanuit de keuken of zittend in de voortuin kunt u de kinderen makkelijk in de gaten houden. In de gehele wijk Mossenest II zijn veel speelvoorzieningen. Het aangrenzende park, dat nog ontwikkeld wordt door de gemeente Noordwijkerhout, biedt u sport- en recreatiemogelijkheden. 

Omgeving
Nu of nooit!

Grijp die kans vóór 21 december a.s. en ontvang € 25.000,- korting op de koopsom!


Nu komt wonen op deze toplocatie in Noordwijkerhout wel héél dichtbij.
U woont hier al vanaf € 246.000,- v.o.n.



De korting is geldig wanneer ...

Volledige omschrijving
Nu of nooit!

Grijp die kans vóór 21 december a.s. en ontvang € 25.000,- korting op de koopsom!


Nu komt wonen op deze toplocatie in Noordwijkerhout wel héél dichtbij.
U woont hier al vanaf € 246.000,- v.o.n.



De korting is geldig wanneer het koopcontract vóór 21 december 2013 is getekend. Deze korting is niet geldig i.c.m. met eventuele andere acties.

Siena
Kavelgrootte van ca. 109 m2
- woonoppervlakte van ca. 147 m2
- een royaal terras van ca. 27m2 aan het water
- minimaal 3 slaapkamers (naar keuze meerdere mogelijk)
- privé parkeerplaats in het binnenhof
- separate berging in de voortuin

Deze zogenaamde waaierwoning is gesitueerd in de bocht. Dit geeft het huis een bijzonder effect met speelse rondingen. Het riante terras aan het water maakt het geheel compleet. En gezien de ligging van het terras, uitwaaierend van het zuid-oosten naar het westen (afhankelijk van het bouwnummer) is er gedurende de gehele dag wel een plekje in de zon te vinden.

Op de begane grond bevindt zich de ruim 7,5 meter brede woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar het terras aan het water. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich nog een hobbyruimte en een zolder, welke plaats biedt aan een wasmachine/droger en overige technische installaties.

Uw auto parkeert u vlak voor de deur op uw privéparkeerplaats op het binnenhof. In de voortuin bevindt zich een (fietsen)berging.






Share |