Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hofje van Noit, Nootdorp Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hofje van Noit, Nootdorp

Type: Koop
Plaats: Nootdorp
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Nootdorp
Info
Klassieke klasse met hedendaags comfort, "Het Hofje van Noit" zal u dat gaan bieden
De dagen vliegen om. Wat vandaag modern is, is morgen alweer ouderwets. Haastig vervullen wij onze taken om maar op tijd thuis te zijn... En dan is het fijn om thuis te komen op een plek waar...

Volledige omschrijving
Klassieke klasse met hedendaags comfort, "Het Hofje van Noit" zal u dat gaan bieden
De dagen vliegen om. Wat vandaag modern is, is morgen alweer ouderwets. Haastig vervullen wij onze taken om maar op tijd thuis te zijn... En dan is het fijn om thuis te komen op een plek waar de tijd stil heeft lijken te staan. Heerlijk wonen in een karakteristieke hofwoning met klassieke details uit de jaren van weleer, met comfort van vandaag. In een besloten hofje wat veiligheid en geborgenheid beidt.

Hofje van Noit
Waarvan de entree aan de Veenweg is gelegen en de hofwoningen aan het Droppinghof komen te liggen zal bestaan uit 14 geschakelde 2-onder-1 kap hofwoningen. De hofwoningen zullen u tal van mogelijkheden bieden, of u nu gaat voor wonen en slapen op de begane grond en met een logeerkamer op de eerste etage of dat u gaat voor een grote living met riante woonkeuken op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste etage, de keuze is aan u.
Ook het exterieur kan naar uw woonwens bepaald worden, of u nu gaat voor een ruimere tuin, een romantische veranda of een uitbouw van twee meter, ook hier kunt u de keuze maken.

De hofwoningen
In dit gemoedelijke hofje van maar slechts 14 hofwoningen zijn de woonkamer /-keuken vanaf ca. 57m2 tot ca. 74m2. Het totale woonoppervlakte zal variëren vanaf ca. 105m2 tot ca. 135m2. Er is mogelijkheid voor een slaapkamer op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zich een riante slaapkamer van ca. 19m2 en is er mogelijkheid tot een extra slaapkamer of studeerkamer van ca. 12m2. Tevens beschikken alle hofwoningen over een berging en een parkeerplaats op eigen terrein.

Interesse
Geeft u zich dan nu op als belangstellende en nodigen wij u binnenkort uit voor de preview, waar u inzage zal krijgen van de mogelijkheden en indelingsvarianten.
 
Het hofje "Hofje van Noit"
Is gesitueerd in Nootdorp het entree zal komen te liggen aan de Veenweg en de woningen komen te liggen aan het Droppinghof.

Gemeente Pijnacker-Nootdorp
U kent vast en zeker het historische Nootdorp. Een gemoedelijk dorp dat de laatste jarenflink is gegroeid, maar zijn dorpse karakter onverminderd heeft behouden. Nootdorp wordt in 1281 voor het eerst in de geschiedenisboeken vermeld, als klein gehucht waar turf gestoken wordt. Later wordt Nootdorp een "heerlijkheid" en pas na de tweede werledoorlog groeit het dorp serieus door. Nootdorp wormt samen met Pijnacker één gemeente. Midden in de Randstad, vlakbij de steden Delft, den Haag, en Rotterdam. En tóch landelijk.

Alles binnen handbereik
Nootdorp is ook meegegaan met z'n tijd. Naast de dorpse gezelligheid vindt u er veel eigentijdse voorzieningen. Enkele jaren geleden is in het centrum het moderne winkelcentrum, dat op loopafstand ligt, De Parade gebouwd met een breed gevarieerd winkelaanbod. Samen met de plaatselijke winkelier en de gezellige cafés in de Dorpsstraat heeft u alles binnen handbereik.

Leven en genieten
In Nootdorp woont u in alle rust. Dat u midden in de Randstad woont, daar merkt u bijna niets van. Nootdorp is van oudsheer een agrarisch dorp. Die achtergrond vindt u terug in de omgeving. Geniet bijvoorbeeld van een mooie fietstocht door de weilanden en langs de brede vaarten. Ook liggen bij u in de buurt een aantal grote recreatiegebieden. Zoals De Delftse Hout, aan de rand van Delft, de Dobbeplas in Pijnacker en het Westenpark in Zotermeer. Mooie bestemmingen voor een zorgeloze zondag. Tenzij u liever geniet van een glas rosé in uw zonnige achtertuin of onder de veranda waar u van privacy kunt genieten. De ligging vlakbij Delft, Den Haag en Zoetermeer, en vlakbij de af- en opritten van de A4, A12 en A13 maken van Nootdorp een prima bereikbare plek om te wonen. Ook de bereikbaarheid van Den Haag en Delft per openbaar vervoer draagt daaraan bij.

Omgeving
De Venen

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen