Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Obdam Polderweijde, Obdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Obdam Polderweijde, Obdam

Type: Koop
Plaats: Obdam
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 328.400 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Obdam
Info
In het laatste deel van de woonwijk Polderweijde realiseert Vos' Obdam diverse 2/1 kap- en vrijstaande koopwoningen. Ideaal voor diegenen die willen doorgroeien naar een volgende stap in hun wooncarrière. De architect heeft zich bij het ontwerp van deze duurzame, energiezuinige woningen laten inspirere...

Volledige omschrijving
In het laatste deel van de woonwijk Polderweijde realiseert Vos' Obdam diverse 2/1 kap- en vrijstaande koopwoningen. Ideaal voor diegenen die willen doorgroeien naar een volgende stap in hun wooncarrière. De architect heeft zich bij het ontwerp van deze duurzame, energiezuinige woningen laten inspireren door de fraaie jaren 30-bouwstijl: dus met een opvallend dakoverstek, warme gevelkleuren en fraaie raampartijen.
De Wijk
De wijk Polderweijde is aan de rand van Obdam gesitueerd, maar ligt eveneens dicht tegen de Dorpsstraat en de gezellige kern aan. Het ronde poldertje met centrale middentocht, een cultuurhistorische klassieker, is goed herkenbaar in de verkaveling van de woningen. De wijk is uitstekend bereikbaar en sluit in de toekomst direct aan op de Braken, ofwel de N23 Westfrisiaweg.
Obdam
Obdam, een van de kernen van de , is uitnodigend gesitueerd in het karakteristieke polderlandschap van de Kop van Noord-Holland. Haar inwoners genieten van een unieke mix van rust, ruimte en volop recreatie in de buitenlucht. Ondanks deze landelijke ligging zijn de plaatsen Alkmaar, Hoorn en Heerhugowaard binnen luttele autominuten bereikbaar en heeft Obdam een eigen treinstation met regelmatige verbindingen met Amsterdam en Hoorn. En Obdam zelf? Het verenigingsleven bruist er volop en liefhebbers van sport en cultuur kunnen kiezen uit een wijds palet aan

Omgeving
Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun warme kleuren van het metselwerk voor een speels accent in de wijk. De woningen zijn standaard al bijzonder groot met een buitenmaat van 11,6 bij 6 meter. De woningen hebben een achtertuin met een vlonder aan het wate...

Volledige omschrijving
Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun warme kleuren van het metselwerk voor een speels accent in de wijk. De woningen zijn standaard al bijzonder groot met een buitenmaat van 11,6 bij 6 meter. De woningen hebben een achtertuin met een vlonder aan het water  beschikken standaard over een aangebouwde garage en een privé parkeerplaats. De woningen worden gerealiseerd aan de Meerestein in Obdam.

Indeling:
entree/hal met toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. De woning heeft een U-vormige indeling waarbij de keuken is gesitueerd aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande deuren) aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kunt u een aparte woonkeuken en living creëren.
Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.
Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is
De bouwnummers 18 en 25 worden uitgevoerd met het navolgende meerwerk:
- Woonkameruitbreiding met één extra meter achtergevel (totaal 2 meter)  Meerprijs € 5.295.- incl. BTW
Deze meerwerkprijs is niet opgenomen in de koop-/aanneemsom.

Share |
Meer woningen
Meer woningen