Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oldebroek-West II (deel 1), Oldebroek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oldebroek-West II (deel 1), Oldebroek

Type: Koop
Plaats: Oldebroek
Aantal: 12
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 317.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Oldebroek
Info
Oldebroek West
Oldebroek heeft veel te bieden op het gebied van natuur en landschapsschoon. De grens van het oude land (de Veluwe) en het nieuwe land (de Flevopolder) is door de scheiding van het Kampermeer duidelijk zichtbaar. Voor de inwoners van Oldebroek is echter de rust en het l...

Volledige omschrijving
Oldebroek West
Oldebroek heeft veel te bieden op het gebied van natuur en landschapsschoon. De grens van het oude land (de Veluwe) en het nieuwe land (de Flevopolder) is door de scheiding van het Kampermeer duidelijk zichtbaar. Voor de inwoners van Oldebroek is echter de rust en het landelijk karakter het meest bepalend.

Omgeving
Het landschap is zeer afwisselend. U kunt genieten van weidegebieden in de polders van Oosterwolde, de uitgestrekte bossen en heidelandschappen van de Oldebroekse en Wezepse heide, de oevers van het Drontermeer (de voormalige Zuiderzee) en de zandverstuiving in 't Loo.

Goed bereikbaar
Op korte afstand ligt het stedelijk netwerk van Zwolle-Kampen waar grootschalige stedelijke ontwikkelingen plaatsvinden. De A28 en de A50 als belangrijke verkeerswegen, de spoorlijn die de verbinding vormt tussen de Randstad en het noorden van het land en de aanleg van de Hanzelijn.

Omgeving
Bij de woningen type Beekzicht is de entree aan de zijgevel gesitueerd. De ruime hal biedt plaats aan de meterkast en het toilet. Vanuit de ruime hal komt u in de woonkamer en keuken. De riante woonkamer is aan de straatzijde gelegen en bied u een fraai uitzicht over de directe omgeving. Vanuit de keuken k...

Volledige omschrijving
Bij de woningen type Beekzicht is de entree aan de zijgevel gesitueerd. De ruime hal biedt plaats aan de meterkast en het toilet. Vanuit de ruime hal komt u in de woonkamer en keuken. De riante woonkamer is aan de straatzijde gelegen en bied u een fraai uitzicht over de directe omgeving. Vanuit de keuken komt u in de tuin. Naast de woning treft u de aangebouwde berging.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer aan de achterkant ligt. Ook is er een berging en een ruime badkamer. Door middel van een vaste trap heeft u toegang tot de ruime 2e verdieping waar optioneel diverse indelingsmogelijkheden zijn.

Share |