Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Oldebroek-West II (deel 2), Oldebroek Powered by Niki
Nieuwbouw:
Oldebroek-West II (deel 2), Oldebroek

Type: Koop
Plaats: Oldebroek
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 170.800 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Oldebroek
Info
Op de meest noordelijke punt van de Veluwe ligt de gemeente Oldebroek. Met een oppervlakte van bijna 10.000 hectare is Oldebroek op dit moment de grootste gemeente van de Veluwe. In de kernen 't Loo, Noordeinde en Hattemerbroek en de dorpen Wezep en natuurlijk in Oldebroek zelf wonen gezamenlijk zo'...

Volledige omschrijving
Op de meest noordelijke punt van de Veluwe ligt de gemeente Oldebroek. Met een oppervlakte van bijna 10.000 hectare is Oldebroek op dit moment de grootste gemeente van de Veluwe. In de kernen 't Loo, Noordeinde en Hattemerbroek en de dorpen Wezep en natuurlijk in Oldebroek zelf wonen gezamenlijk zo'n 23.000 inwoners. Door het afwisselende karakter van de dorpen en kernen is het er mooi wonen.

Omgeving
Oldebroek heeft veel te bieden op het gebied van natuur- en landschapsschoon. De grens van het oude land (de Veluwe) en het nieuwe land (de Flevopolder) is door de scheiding van het Kampermeer duidelijk zichtbaar. Het landschap is zeer afwisselend. U kunt genieten van weidegebieden in de polders van Oosterwolde, de uitgestrekte bossen en heidelandschappen van de Oldebroekse en Wezepse heide, de oevers van het Drontenmeer (de voormalige Zuiderzee) en de zandverstuivingen in 't Loo.

Oldebroek is een prima uitvalsbasis voor bezoek aan evenementen of aan bijzondere plaatsen in de omgeving. Bijvoorbeeld de historische steden van Hattem en Elburg, het attractiepark Walibi, de Veluwe in het algemeen en ook Zwolle met al haar mogelijkheden. Deze zijn alle vanuit de gemeente Oldebroek met de fiets bereikbaar.

Wonen in Oldebroek
Oldebroek is een landelijke en rustige woongemeente. Een rustpunt in de omgeving van een enorme economische dynamiek. Op korte afstand ligt het stedelijk netwerk van Zwolle-Kampen waar grootschalige stedelijke ontwikkelingen plaatsvinden, de A28 en de A50 als belangrijke verkeerswegen, de spoorlijn die de verbinding vormt tussen de randstad en het noorden van het land en de aanleg van de Hanzelijn, die een tweede verbinding zal bieden. Voor de inwoners van Oldebroek is echter de rust en het landelijk karakter het meest bepalend. Dit maakt de gemeente Oldebroek tot een bijzondere gemeente om te wonen.

Omgeving
In samenwerking met de gemeente Oldebroek werkt Ontwikkelingscombinatie 't  Koeland B.V. aan de realisatie van totaal 200 woningen in het plan Oldebroek West-II. Het plan is gesitueerd aan de westzijde van de huidige dorpskernen ter hoogte van de Zuiderzeestraatweg/Westerseweg en in het verlengde van D...

Volledige omschrijving
In samenwerking met de gemeente Oldebroek werkt Ontwikkelingscombinatie 't  Koeland B.V. aan de realisatie van totaal 200 woningen in het plan Oldebroek West-II. Het plan is gesitueerd aan de westzijde van de huidige dorpskernen ter hoogte van de Zuiderzeestraatweg/Westerseweg en in het verlengde van De Hagen. Met de verkoop van type 'De Hagen' wordt gestart met de realisatie van de tweede fase van de nieuwe woonwijk. De tweede deelfase bestaat onder meer uit circa 20 starterswoningen en circa 25 huurwoningen. Ontwikkelingscombinatie 't Koeland B.V. is een samenwerking tussen Bemog Projektontwikkeling B.V. uit Zwolle en Prins Project B.V. uit 't Harde.

Opties
- Verlenging woonkamer met 1800 mm (bgg)

Share |
Meer woningen
Meer woningen