Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Haven West - 4 (F) Korenharp, Ommen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Haven West - 4 (F) Korenharp, Ommen

Type: Koop
Plaats: Ommen
Aantal: 4
Soort: Geschakeld
Prijs: € 335.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Ommen
Info
Wonen in Ommen 
Ooit was de locatie het domein van de stadshaven, met volop bedrijvigheid. Vandaag herinnert alleen de molen nog aan toen. Je kunt nu in Haven West in Ommen rustig en comfortabel wonen. Bovendien woon je op wandelafstand van alle stadsvoorzieningen van Ommen. Als inbre...

Volledige omschrijving
Wonen in Ommen 
Ooit was de locatie het domein van de stadshaven, met volop bedrijvigheid. Vandaag herinnert alleen de molen nog aan toen. Je kunt nu in Haven West in Ommen rustig en comfortabel wonen. Bovendien woon je op wandelafstand van alle stadsvoorzieningen van Ommen. Als inbreidingslocatie biedt Haven West de laatste mogelijkheid op een (grondgebonden) eengezinswoning in het centrum. Inmiddels hebben de eerste tientallen huishoudens hun nieuwe huis betrokken op deze prachtige plek. In totaal verrijzen er zo’n 100 nieuwe woningen in Haven West. 

Alles dichtbij
Bewoners van Haven West hebben alle dagelijkse voorzieningen die Ommen rijk is binnen handbereik: winkels, scholen, medische voorzieningen, maar ook gezellige café’s en restaurants. De revitalisering van het historisch centrum zorgt ervoor dat Ommen alleen maar gezelliger wordt. Ook steeds meer dagjesmensen weten het stadje aan de Vecht te vinden. Ommen beschikt over een NS-station en een halfuursverbinding met Zwolle. Het ziekenhuis van Hardenberg ligt op iets meer dan 10 autominuten afstand. 

Gevarieerd huizenaanbod
Haven West in Ommen biedt kansen voor zowel starters, doorstromers als medioren. Het woningaanbod omvat betaalbare rijwoningen, royale twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte patiowoningen. En dat met alle voordelen van nieuwbouw. Haven West is autoluw en kindvriendelijk. De woningen liggen aan groene hoven waar kinderen vrij kunnen spelen. Daarmee combineert Haven West het beste van twee werelden: dorpse rust én stadse voorzieningen.

Omgeving
Deze royale, vrijstaande woning is ideaal voor medioren die voorlopig niet meer willen verhuizen en senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. De patiowoning beschikt over een grote woonkamer met open keuken.

Slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond, waardoor de won...

Volledige omschrijving
Deze royale, vrijstaande woning is ideaal voor medioren die voorlopig niet meer willen verhuizen en senioren die zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven wonen. De patiowoning beschikt over een grote woonkamer met open keuken.

Slaapkamer en badkamer liggen op de begane grond, waardoor de woning levensloopgeschikt is.De slaapkamer en badkamer liggen aan de tuinzijde van de woning. De verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer of werkkamer in combinatie met een dakkapel of dakraam voor voldoende lichtinval.

Via openslaande deuren loop je zo de beschutte (patio-)tuin in. Een heerlijke plek om ’s ochtends de dag te beginnen met koffie, krantje en croissantje.

Vrijstaande woningen type Korenharp in het kort

Levensloopgeschikt, met slaapkamer, badkamer op begane grond
Eventueel extra slaapkamer en badkamer plus dakkapel of dakraam op verdieping
Compacte, onderhoudsarme tuin
Weinig onderhoud, lage energiekosten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen