Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Pad van Jongejan, Oud-Beijerland Powered by Niki
Nieuwbouw:
Pad van Jongejan, Oud-Beijerland

Type: Koop
Plaats: Oud-Beijerland
Aantal: 4
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 299.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Oud-Beijerland
Info
In de wijk Croonenburgh in Oud-Beijerland wordt ‘Pad van Jongejan’ gerealiseerd, 25 woningen op een mooie locatie omringd door de Koninginneweg, het Pad van Jongejan en de Graaf van Egmondstraat. Het ‘Pad van Jongejan’ bestaat uit 5 verschillende woningtypes geschikt voor starters, 55-plussers en gezinnen....

Volledige omschrijving
In de wijk Croonenburgh in Oud-Beijerland wordt ‘Pad van Jongejan’ gerealiseerd, 25 woningen op een mooie locatie omringd door de Koninginneweg, het Pad van Jongejan en de Graaf van Egmondstraat. Het ‘Pad van Jongejan’ bestaat uit 5 verschillende woningtypes geschikt voor starters, 55-plussers en gezinnen. Het plan ligt in een rustige omgeving en alle woningen hebben een tuin of patio.

Alle woningen worden aangemeld bij Stichting Waarborgfonds Koopwoningen, waardoor u verzekerd bent van goede garanties en waarborgen.

De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, een ingerichte keuken en luxe sanitair. Bovendien zijn alle woningen optimaal geïsoleerd en zeer energiezuinig.

Elke woning is compleet ingericht met sanitair, tegels en keuken. Elke woning wordt voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau met toonaangevende merken. Zo zit in de vrij op naam prijs voor elk type woning sanitair van het merk Villeroy & Boch, een standaard keuken met inbouwapparatuur van het merk Etna en tegelwerk in de sanitaire ruimten. U kunt contact opnemen met de makelaar om een brochure van het sanitair, de keuken en de koperskeuzelijst te bekijken. Ook de standaard tegels van uw gewenste woning kunt u bij de makelaar bezichtigen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Keuken

Voor elk type woning is een standaard keuken samengesteld door Tieleman Keukens uit Middelharnis. Tot de standaard inrichting van de keuken behoort zonder meer een gaskookplaat met RVS achterwand en afzuigkap. Type B tot en met E heeft daarnaast standaard inbouwapparatuur als een combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Bij type E is de keuken in een hoekopstelling en voorzien van een 5 pits gaskookplaat. U heeft binnen deze standaard keukenopstelling de mogelijkheid om naar eigen smaak de grepen, frontkleuren en het aanrechtblad te wijzigen. Mocht u een geheel andere keuken wensen dan standaard, dan vindt er verrekening met u plaats.

Sanitair

Voor elke woning is een sanitair pakket van het merk Villeroy & Boch samengesteld door Van Munster uit Zwijndrecht. De kranen zijn van het merk Grohe. Type A, B en C beschikken over een badkamer met wastafel en douche. Type D en E hebben een separaat toilet op de eerste verdieping. De badkamer van type D bestaat uit een ligbad, douche, handdoekradiator en een dubbele wastafel. Type E heeft dezelfde inrichting als D maar dan met een luxe wastafelmeubel van Bruynzeel. Wilt u exact weten hoe het sanitair er uit ziet van uw gewenste woning, dan kunt u bij de makelaar meer informatie krijgen! Mocht u wijzigingen willen doorvoeren dan kunt u dit kenbaar maken bij de leverancier. Uiteraard vindt er verrekening met u plaats.

Tegels

Voor uw woning is een standaard tegelkeuzepakket samengesteld door Lingen Keramiek uit Capelle aan de IJssel. De standaard tegels zijn te bezichtigen bij de makelaar. De toiletruimten worden betegeld tot 1.20 m + peil. De badkamers worden betegeld tot het plafond, behoudens woningtype A. Mocht u ander tegelwerk wensen in de sanitaire ruimten dan wordt het standaard tegelwerk met u verrekend.

Binnendeuren

Standaard zijn alle woningen voorzien van metalen kozijnen met bovenlicht. De binnendeuren zijn vlakke fabrieksmatig afgelakte deuren. Tegen meerwerk kunt u hierin wijzigingen aanbrengen. Berkvens heeft voor u een specifieke brochure samengesteld - Berkvens deur idee - waarin u zelf kunt kiezen uit een breed scala aan deurmodellen, kozijnen en garnituren. De sfeerimpressies in deze brochure laten u zien welke invloed de deur heeft op de woonsfeer. U kunt deze bij de makelaar inzien.

Omgeving
Aan de Graaf van Egmondstraat komen 4 ruime patiowoningen. De woningen zijn royaal opgezet en goed afgewerkt. De woning is voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer is bijzonder ruim en heeft een open verbinding met de keuken. Deze is voorzien van ondermeer een combimagnetron, koelkast, gaskook...

Volledige omschrijving
Aan de Graaf van Egmondstraat komen 4 ruime patiowoningen. De woningen zijn royaal opgezet en goed afgewerkt. De woning is voorzien van vloerverwarming.

De woonkamer is bijzonder ruim en heeft een open verbinding met de keuken. Deze is voorzien van ondermeer een combimagnetron, koelkast, gaskookplaat en afwasautomaat.
Optioneel kunt u kiezen voor een daklicht. Ook bieden wij de optie om de werkkamer te laten vervallen, waardoor de berging en keuken royaler worden. Aan de achterzijde van de woning is een buitendeur. U kunt vanuit de brandgang uw fiets in de berging zetten en de woning betreden. De badkamer vindt u naast de grote slaapkamer. Optioneel kan er een ligad geplaatst worden.

Het sanitair is van Villeroy & Boch en standaard is de badkamer voorzien van een handdoekradiator. De woning is om de patio heen gelegd. Deze woning is voorzien van een grote voortuin met een oprit voor de auto.

Share |
Meer woningen
Meer woningen