Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Residence Vijverpark, Overveen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Residence Vijverpark, Overveen

Type: Koop
Plaats: Overveen
Aantal: 1
Soort: Penthouse
Prijs: € 2.075.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Overveen
Info
Het Marinehospitaalterrein te Overveen Thuiskomen in een groene oase van rust en ruimte. De monumentale bomen en slingerende waterpartijen bezorgen de woonbuurt een parkachtig karakter. Hier vindt u de rust en ruimte, de voorzieningen van het dorp, goede scholen, kinderopvangcentra en sportvoorzieningen om...

Volledige omschrijving
Het Marinehospitaalterrein te Overveen Thuiskomen in een groene oase van rust en ruimte. De monumentale bomen en slingerende waterpartijen bezorgen de woonbuurt een parkachtig karakter. Hier vindt u de rust en ruimte, de voorzieningen van het dorp, goede scholen, kinderopvangcentra en sportvoorzieningen om de hoek en de voordelen van de grote stad binnen handbereik.

Het terrein van het voormalige Marinehospitaal gaat de komende tijd getransformeerd worden naar een nieuwe aantrekkelijke woonbuurt waarin u uw woonwensen in vervulling kunt laten gaan. Deze bijzondere plek biedt ruimte voor vier , , , circa zesentwintig . Hier wordt het exclusief en stijlvol wonen in een groene en parkachtige omgeving. En toch overal vlakbij.
De kwaliteiten van MHT. De kenmerken zich door de Overveense architectuurstijl met veel aandacht voor hoogwaardige architectuur, rijke gedetailleerde en prachtig vormgegeven gevels met afwisselende raampartijen en eerste klas materialen. Tevens hebben de woningen een hoogwaardige kwaliteit afwerkingsniveau met onder andere vloerverwarming op de begane grond met optioneel comfort koeling, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en zeer energie zuinig, met aandacht voor een aangenaam en gezond binnen klimaat. Door middel van een waarde cheque, welke in de koopsom is inbegrepen, heeft u vrije keuze voor de keuken, tegels en sanitair en daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor persoonlijke wensen en extra's. De woningen zijn inmiddels allemaal verkocht en de bouw is gestart.

Mooi wonen in het hart van Overveen; MHT is nabij de kleinschalige dorpskern van Overveen met de dagelijkse (winkel) voorzieningen aan de Bloemendaalseweg en op loopafstand van het NS-station. Wilt u een keer lekker uitwaaien of van de omgeving genieten, dan bent u zo in de duinen of op het strand. Bijkomend voordeel is dat u hier op 5 minuten fietsafstand zit van het centrum van Haarlem, ook wel bekend als dé winkelstad van Nederland, maar ook om de diverse uitgaansgelegenheden en haar culturele voorzieningen. Met de trein of de auto bent u in een korte tijd in Amsterdam. Kortom, wel de lusten maar niet de lasten van de grote stad! Een ideale plek om rustig te wonen in het groen, met de stad zeer nabij. Klik om de ligging van MHT met nabij gelegen voorzieningen op de kaart te bekijken.

14 juli zijn de appartementen op de prachtige locatie aan het Vijverpark aan snee. Het gebouw, dat de naam Residence Vijverpark gaat krijgen is er één van wel heel bijzondere allure. Het gebouw is zo ontworpen dat het de uitstraling heeft vijf aanééngesloten villa's maar biedt achter de gevel plaats aan riante appartementen. De afmeting van de appartementen varieert van 68 tot 187 m2 met alle een royale buitenruimte. Op de begane grond in de vorm van een fraaie tuin, op de verdiepingen een riant balkon. Op de bovenste verdieping vindt u een tweetal penthouses van 281 en  288 m2 met terrassen van 85 en 162 m2. Uiteraard ontbreekt het in de appartementen van residence vijverpark niet aan luxe, de appartementen worden voorzien van een luxe badkamer en zeer complete keuken met apparatuur van Siemens en Gaggenau, maar ook aan zaken als deuren, kozijnen, schakelmateriaal en diverse veiligheidsvoorzieningen is veel aandacht besteed.

Omgeving
Vijverpark 27 is het penthouse, gelegen in het Venetiaans Casa op de zuidwest hoek van Residence Vijverpark en het poortgebouw in de nieuwe Amsterdamse school en is 281 m2 groot. Zo vindt u het slaapgedeelte met 3 enorme slaapkamers en 2 badkamers op de vierde verdieping van het Venetiaanse Casa, de living...

Volledige omschrijving
Vijverpark 27 is het penthouse, gelegen in het Venetiaans Casa op de zuidwest hoek van Residence Vijverpark en het poortgebouw in de nieuwe Amsterdamse school en is 281 m2 groot. Zo vindt u het slaapgedeelte met 3 enorme slaapkamers en 2 badkamers op de vierde verdieping van het Venetiaanse Casa, de living en keuken, samen goed voor ruim 130 m2, hebben over de volledige lengte een dakterras van 85 m2 op het zuiden. De lift komt direct uit in de hal van het penthouse en gaat alleen voor u naar deze etage. Uw gasten kunt u door het vrijgeven van de lift met de videofoon, die u eveneens met de smartfoon of tablet kunt bedienen, uiteraard naar boven laten komen. stapt u uit de lift, dan baadt u direct in het licht door het daklicht in uw entreehal. Uw eigen badkamer is voorzien van alle luxe en in uw riante living is een voorbereiding getroffen voor een gashaard. Dat kunt u met recht luxe noemen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fantastische Leicht keuken voorzien van combi-oven, koel-vriescombinatie, combi-stoomoven, wijnklimaatkast, vaatwasser en gaskookplaat van Gaggenau. Bij uw hoofdslaapkamer vindt u nog een loggia op het westen om 's avonds nog even te mijmeren met uizicht over het vijverpark. Het gehele interieur is voor u op maat ontworpen door Mariska Jagt, van deuren tot verlichting en van tegels tot inloopkast over alles heeft zij voor u nagedacht. Optioneel kunnen wij de woning geheel voor u stofferen met vloeren, raambekleding, inloopkasten en gashaard en als u uw penthouse echt sleutelklaar opgeleverd wilt hebben kunnen wij zelf het meubilair voor u verzorgen, alles ontworpen en uitgezocht door ons binnenhuisarchitecte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen