Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:9 Woningen Ringovenstraat, Panningen Powered by Niki
Nieuwbouw:
9 Woningen Ringovenstraat, Panningen

Type: Koop
Plaats: Panningen
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 171.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Panningen
Info
Ringovenpark
Het Ringovenpark ligt aan de rand van het centrum van Panningen. Rond de monumentale ringoven creëren we een prachtig park. Een aantrekkelijk groen gebied om in te wonen, werken en verblijven.
Het park is een verrijking van het aangename dorpsleven, waar nog aan...

Volledige omschrijving
Ringovenpark
Het Ringovenpark ligt aan de rand van het centrum van Panningen. Rond de monumentale ringoven creëren we een prachtig park. Een aantrekkelijk groen gebied om in te wonen, werken en verblijven.
Het park is een verrijking van het aangename dorpsleven, waar nog aandacht is voor de kleine dingen die er toe doen. De monumentale bomen, karakteristieke hagen en oude tuinmuren nemen we op in het nieuwe park. De bestaande kleiputten laten we liggen om het regenwater in op te vangen. Met het afgraven van de kleilagen zijn in het terrein hoogteverschillen ontstaan. Die ziet u straks terug in de glooiende grasvelden. Pergola’s markeren de entrees en zijn van verre duidelijk herkenbare toegangspoorten naar het openbare park. In het park kunnen kleinschalige activiteiten plaatsvinden. De woningen, appartementen
en kantoren komen in de randen van het park.

Omgeving
9 Woningen Ringovenstraat
De 9 woningen zijn gelegen aan de rustige Ringovenstraat in het Ringovenpark. De woningen zijn ontworpen met het PlusWonen concept. PlusWonen is een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Maar wat minstens zo belangrijk is: PlusWonen is ook een ...

Volledige omschrijving
9 Woningen Ringovenstraat
De 9 woningen zijn gelegen aan de rustige Ringovenstraat in het Ringovenpark. De woningen zijn ontworpen met het PlusWonen concept. PlusWonen is een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Maar wat minstens zo belangrijk is: PlusWonen is ook een duurzame manier van bouwen. De woningen presteren volgens het PlusWonen-concept 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven EPC-norm. De woningen zijn dan ook standaard uitgerust met vloerverwarming op de begane grond en de 1e verdieping.

De woningen zijn ruim van opzet met een entreehal, trapkast, woonkamer en keuken op de begane grond en maar liefst 3 slaapkamers met badkamer op de 1e verdieping. Op de zolder is een mogelijkheid voor het creëren van een extra 4e slaapkamer of hobbyruimte. De woning op kavel 9 is zelfs voorzien van een
ruim dakterras en biedt uitstekende mogelijkheden tot werken aan huis.

De woningen hebben allemaal een parkeerplaats op eigen terrein met een vrije achterom, bereikbaar met de auto middels een mandelige weg. Aan de straatzijde van de woningen zijn voldoende openbare parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers.

De woning kan middels diverse opties geheel naar eigen wensen worden uitgebreid en ingericht, waaronder een garage, dakkapel, uitbouw, carport etc.
Hiervoor kunt u contact opnemen met de kopersbegeleiding van de aannemer.


Share |
Meer woningen
Meer woningen