Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in Piershil, Piershil Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in Piershil, Piershil

Type: Koop
Plaats: Piershil
Aantal: 1
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 140.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Piershil
Info
Landelijk wonen tussen riet en water, dat zijn de kenmerken van wonen in Piershil. Aan de oostrand van Piershil verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken. Op wandelafstand van alle noodzakelijke voorzieningen (supermarkt, basissc...

Volledige omschrijving
Landelijk wonen tussen riet en water, dat zijn de kenmerken van wonen in Piershil. Aan de oostrand van Piershil verrijst dan ook een woonwijk vol water en groen welke deze kenmerken extra zullen benadrukken. Op wandelafstand van alle noodzakelijke voorzieningen (supermarkt, basisscholen) en diverse recreatie mogelijkheden is Piershil een dorp met enorm veel mogelijkheden.

In Piershil kunt u echt buiten wonen tussen riet en water en toch bent u met maar 10 autominuten in Oud Beijerland, 35 autominuten in Spijkenisse en ca 30 autominuten in Rotterdam.

De omgeving is van onmisbaar belang op de kwaliteit van wonen in deze nieuw te realiseren woonwijk. De wijk is dan ook zorgvuldig vormgegeven waarbij de woningen zo door de architect zijn ontworpen dat ze passend zijn in hun omgeving. Er worden in deze woonwijk 21 eengezinswoningen (incl. starters), 6 2-onder-1 kapwoningen, 4 vrije kavels, 12 appartementen (huur en/of koop) en 11 55+ woningen (huur en/of koop) gerealiseerd. Een zeer divers aanbod met voor een ieder wat wils. 

Bij de ontwikkeling van dit project is hoog ingezet op betaalbaar wonen; in aanschaf én onderhoud. Met praktische, duurzame woningen op ruime tot zeer ruime kavels. Er is gezocht naar een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.

Omgeving
Geheel volgens uw eigen wensen en eisen uw huis laten bouwen. Wie heeft er nooit met die gedachten gespeeld of op z’n minst hierover gefantaseerd? Een eigen kavel betekent bouwen aan uw woonwensen. U bepaalt zelf de architectuur, de grootte van de woning en de hoeveelheid slaapkamers. In Piershil b...

Volledige omschrijving
Geheel volgens uw eigen wensen en eisen uw huis laten bouwen. Wie heeft er nooit met die gedachten gespeeld of op z’n minst hierover gefantaseerd? Een eigen kavel betekent bouwen aan uw woonwensen. U bepaalt zelf de architectuur, de grootte van de woning en de hoeveelheid slaapkamers. In Piershil bent u één stap verwijderd van die droom! In het project is ruimte voor 4 bouwkavels voor zelfbouw.

Ook is het mogelijk om u bij het ontwerp en de bouw van uw droomwoning door ons te laten bijstaan. U kunt dan samen met BM en Muller Ontwerp & Advies uw eigen droomhuis geheel naar eigen wens ontwerpen: van klassiek tot modern, u mag het zeggen. Wij helpen u graag om uw ideale woning samen te stellen, geven u deskundig advies, doorlopen met u het ontwerpproces, begeleiden u en verzorgen alle papieren rompslomp (o.a. omgevingsvergunning). Bovendien bent u bij ons verzekerd van een degelijk gebouwde woning, gebouwd onder Woningborggarantie.

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact op met één van de makelaars.

Share |
Meer woningen
Meer woningen