Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Boszoom fase 4b, Pijnacker Powered by Niki
Nieuwbouw:
Boszoom fase 4b, Pijnacker

Type: Koop
Plaats: Pijnacker
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 599.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Pijnacker
Info
Boszoom is een groen, ruim opgezet, duurzaam woongebied gelegen in nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker Zuid. Het wordt een gebied met een exclusief groen karakter, mede door de royale groene openbare ruimten. Daarnaast wisselen verschillende woonsegmenten elkaar af, waardoor een divers en hoogwaardig wo...

Volledige omschrijving
Boszoom is een groen, ruim opgezet, duurzaam woongebied gelegen in nieuwbouwwijk Keijzershof in Pijnacker Zuid. Het wordt een gebied met een exclusief groen karakter, mede door de royale groene openbare ruimten. Daarnaast wisselen verschillende woonsegmenten elkaar af, waardoor een divers en hoogwaardig woningaanbod ontstaat, waarin duurzaamheid, veiligheid en kindvriendelijkheid belangrijke kenmerken zijn.

Deze fase bestaat uit 10 rietgedekte twee-onder-een-kap woningen aan de Atalantazoom en grenzen met de actertuin aan de groene Boszoom. De woningen voldoen aan de laatste eisen van de energiezuinigheid en zijn standaard voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en Slimwonen huisautomatisering.

Omgeving
.

Share |
Meer woningen
Meer woningen