Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:KleinWhere, Purmerend Powered by Niki
Nieuwbouw:
KleinWhere, Purmerend

Type: Koop
Plaats: Purmerend
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 482.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Purmerend
Info
Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het bedrijventerrein is door de bijzondere ligging aan het water en in het groen uitermate geschikt voor de realisatie van een nieuwe woonwijk: Klein Where. AM en Linden Groep ontwikkelen in nauwe samenwerking ...

Volledige omschrijving
Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het bedrijventerrein is door de bijzondere ligging aan het water en in het groen uitermate geschikt voor de realisatie van een nieuwe woonwijk: Klein Where. AM en Linden Groep ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gemeente Purmerend  Klein Where.
Klein Where ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Purmerend maar is tegelijkertijd een groene oase van rust met mooie, statige bomen en groene rivieroevers. Wonen in Klein Where is wonen dichtbij de natuur, zónder de stad te hoeven missen.
In Klein Where is ruimte voor rijwoningen in diverse afmetingen, dijkwoningen, rug-aan-rug-woningen en twee-onder-een-kapwoningen, alles in een landelijke setting met een vriendelijke uitstraling.
Klein Where zal in twee tot drie fasen ontwikkeld en verkocht worden. De eerste fase betreft 58 woningen.

Omgeving
De twee-onder-één kapwoningen type Kruitmolen zijn gelegen aan de buitenrand van het project Klein Where. De woningen met een achtertuin gelegen op het noorden liggen aan de watergang die het project scheidt van de Purmerweg. De overige twee-onder-één-kap woningen zijn gelegen aan het water van De Where en...

Volledige omschrijving
De twee-onder-één kapwoningen type Kruitmolen zijn gelegen aan de buitenrand van het project Klein Where. De woningen met een achtertuin gelegen op het noorden liggen aan de watergang die het project scheidt van de Purmerweg. De overige twee-onder-één-kap woningen zijn gelegen aan het water van De Where en de Purmerringvaart, deze zullen in de tweede verkoopfase aan bod komen. Deze woningen hebben een achtertuin op het zuiden op zuid-oosten.

- Oppervlakte ca 155m2
- Royale woonkamer en keuken.
- Woonkamer heeft een breedte van 7.70 meter
- Brede keuken aan de voorzijde
- Open trap in woonkamer
- op de eerste verdieping 3 royale slaapkamers.
- badkamer met bad, douche en wastafel
- Separaat toilet.
- vrij indeelbare zolderverdieping met ruimte voor extra slaapkamer(s)
- Inclusief complete keuken

Prijsindicatie van € 477.500 tot € 489.500 VON

Share |
Meer woningen
Meer woningen