Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:KleinWhere, Purmerend Powered by Niki
Nieuwbouw:
KleinWhere, Purmerend

Type: Koop
Plaats: Purmerend
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 455.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Purmerend
Info
Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het bedrijventerrein is door de bijzondere ligging aan het water en in het groen uitermate geschikt voor de realisatie van een nieuwe woonwijk: Klein Where. AM en Linden Groep ontwikkelen in nauwe samenwerking ...

Volledige omschrijving
Het naoorlogse bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het bedrijventerrein is door de bijzondere ligging aan het water en in het groen uitermate geschikt voor de realisatie van een nieuwe woonwijk: Klein Where. AM en Linden Groep ontwikkelen in nauwe samenwerking met de gemeente Purmerend  Klein Where.
Klein Where ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Purmerend maar is tegelijkertijd een groene oase van rust met mooie, statige bomen en groene rivieroevers. Wonen in Klein Where is wonen dichtbij de natuur, zónder de stad te hoeven missen.
In Klein Where is ruimte voor rijwoningen in diverse afmetingen, dijkwoningen, rug-aan-rug-woningen en twee-onder-een-kapwoningen, alles in een landelijke setting met een vriendelijke uitstraling.
Klein Where zal in twee tot drie fasen ontwikkeld en verkocht worden. De eerste fase betreft 58 woningen.

Omgeving
De Zeilmaker heeft een extra entree aan de tuinzijde. Zo kunt u vanuit de parkeerplaats in het binnenhof via de tuin gemakkelijk uw woning betreden. Door de diverse tuitgevels en dubbele tuit op de kop, diversiteit in metselwerk en een bijzondere erker bij de hoekwoning zien de woningen er allemaal verschi...

Volledige omschrijving
De Zeilmaker heeft een extra entree aan de tuinzijde. Zo kunt u vanuit de parkeerplaats in het binnenhof via de tuin gemakkelijk uw woning betreden. Door de diverse tuitgevels en dubbele tuit op de kop, diversiteit in metselwerk en een bijzondere erker bij de hoekwoning zien de woningen er allemaal verschillend uit.

De woningen van type De Zeilmaker liggen aan de Where. De woningen kijken aan de voorzijde over het water omdat ze iets opgetild zijn ten op zichte van de straat. Aan de achterzijde hebben deze woningen een zuidtuin. Uw auto parkeert u in het binnenhof dat grenst aan uw tuin, behalve bij de bouwnummers 12 en 13, die parkeren op eigen terrein en nummer 14 heeft geen achterom.

- Woonoppervlak ca 143 tot 155m2.
- Royale woonkamer/keuken.
- Ruime lichte keuken aan de zuidzijde
- open trap in de woonkamer
- op de 1e verdieping 3 slaapkamers.
- extra berging op de 1e verdieping en badkamer met bad, douche, wastafel
  en 2e toilet
- ruime zolder van ca 42 m2 met mogelijkheid voor twee extra slaapkamers.
- inclusief complete keuken

Prijsindicatie van ca € 397.500 tot € 469.500,- VON

Share |
Meer woningen
Meer woningen