Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wheermolen-West fase 4 appartementen, Purmerend Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wheermolen-West fase 4 appartementen, Purmerend

Type: Koop
Plaats: Purmerend
Aantal: 2
Soort: Penthouse
Prijs: € 515.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Purmerend
Info
Wonen in een vernieuwd Wheermolen
De bestaande woonwijk Wheermolen in Purmerend is de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Deze wijk ten noordwesten van het historisch centrum van de gemeente (en stad!) Purmerend dateert uit de jaren '60. Een aantal flats is de afgelopen jaren ge...

Volledige omschrijving
Wonen in een vernieuwd Wheermolen
De bestaande woonwijk Wheermolen in Purmerend is de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Deze wijk ten noordwesten van het historisch centrum van de gemeente (en stad!) Purmerend dateert uit de jaren '60. Een aantal flats is de afgelopen jaren gesloopt en/of gerenoveerd en er zijn diverse nieuwe appartementsgebouwen gebouwd. En dat alles in een parkachtige omgeving.  

Talitha en Heze
Als onderdeel van de groene metamorfose van Wheermolen-West werken wij aan de ontwikkeling van 40 woningen in de meest westelijke punt van de wijk. Hier staan gepland het appartementengebouw Talitha met 29 appartementen en 11 eengezinswoningen, type Heze.  De appartementen in Talitha zijn verschillend in grootte: van kleine appartementen met een tuin tot twee penthouses helemaal bovenin het complex. De 11 ruime eengezinswoningen worden omringd door het groen.

Omgeving
Penthouse 110-131 m2

Share |
Meer woningen
Meer woningen