Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bouwkavels Rimpeler - Putten, Putten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bouwkavels Rimpeler - Putten, Putten

Type: Koop
Plaats: Putten
Aantal: 4
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 215.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Putten
Info
Putten
Putten is gelegen op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei en heeft een mooi, duurzaam en landelijk karakter. Naast de vele groene uitvalswegen en bijzondere bezienswaardigheden zoals het Historisch Museum ‘De Tien Malen’, heeft Putten een veelzijdige en gezellige dorpsk...

Volledige omschrijving
Putten
Putten is gelegen op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei en heeft een mooi, duurzaam en landelijk karakter. Naast de vele groene uitvalswegen en bijzondere bezienswaardigheden zoals het Historisch Museum ‘De Tien Malen’, heeft Putten een veelzijdige en gezellige dorpskern.

Locatie
Het plangebied van Rimpeler ligt aan de westzijde van de bebouwde kom van Putten. De nieuw te realiseren woonwijk ligt tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en de Rimpelerweg. De verbinding met het landschap wordt behouden doordat bestaande houtwallen worden gespaard. Het groene, duurzame en landelijke karakter zorgt voor een prettige woonomgeving voor zowel starters als gezinnen.

Ontwikkeling
Binnen de afgrenzing van de wijk Rimpeler komen kleinschalige bouwvelden. De bouwvelden krijgen een informele en dorpse sfeer en worden van elkaar gescheiden door centrale groenzones. De wijk zal ruimte bieden aan circa 300 woningen, zowel rij- en hoekwoningen en vrijstaande woningen. een nieuwbouwplan dat rijk is aan verschillende woningtypes, voor ieder wat wils.

Omgeving
4 bouwkavels (nummers 3, 4, 5 en 6)
Aan de zuidkant van Rimpeler liggen zes kavels voor vrijstaande woningen. De kavels hebben allemaal hun eigen vorm en oppervlakte. Ze variëren tussen de 400 en 550 vierkante meter. Of je nu gaat voor de rechte lijnen van kavel 4 of de smalle vorm v...

Volledige omschrijving
4 bouwkavels (nummers 3, 4, 5 en 6)
Aan de zuidkant van Rimpeler liggen zes kavels voor vrijstaande woningen. De kavels hebben allemaal hun eigen vorm en oppervlakte. Ze variëren tussen de 400 en 550 vierkante meter. Of je nu gaat voor de rechte lijnen van kavel 4 of de smalle vorm van kavel 6, vaststaat dat jouw woning grenst aan een groenstrook. Hierdoor geniet je elke dag van de prachtige natuur die Rimpeler te bieden heeft. Je ruikt de gezonde buitenlucht, hoort de vogels zingen en ziet de kleuren van alle seizoenen voorbijkomen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen