Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Zandekkers, Ravenswaaij
Nieuwbouw:
Zandekkers, Ravenswaaij

Type: Koop
Plaats: Ravenswaaij
Aantal: 5
Soort: Rijwoning
Prijs: € 215.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ravenswaaij
Info
Afbeeldingen

Deze fraaie eengezinswoningen vormen de ideale woning voor starters en jonge gezinnen. De woningen staan in een rij van vijf waarbij één van de middenwoningen is voorzien van een topgevel. Hierdoor wordt het bouwblok visueel verkleind en sluit het beter aan op de dorpse omgeving.

Omgeving

Ravenswaaij beschikt over een aantal dorpsvoorzieningen. Een basisschool, een kerk en een gezellig dorpshuis. U bent bovendien slechts 10 minuten verwijderd van diverse winkels en een supermarkt treft u op 5 autominuten. Ook de omliggende dorpen hebben allemaal een eigen basisschool en bieden u bovendie...

Volledige omschrijving

Ravenswaaij beschikt over een aantal dorpsvoorzieningen. Een basisschool, een kerk en een gezellig dorpshuis. U bent bovendien slechts 10 minuten verwijderd van diverse winkels en een supermarkt treft u op 5 autominuten. Ook de omliggende dorpen hebben allemaal een eigen basisschool en bieden u bovendien ruime keuze uit leuke sportfaciliteiten. Dankzij de goede uitvalswegen bevindt u zich binnen een kwartier in het gezellige stadscentrum van Culemborg of Tiel. In tegenstelling tot deze steden, staat in Ravenswaaij het buitenleven voorop. Hier kunt u heerlijk genieten van het mooie Betuwse landschap, omgeven door weilanden boomgaarden, dijken, uiterwaarden en rivieren. De natuur als uw favoriete buur.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen