Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wildenkamp, Reuver
Nieuwbouw:
Wildenkamp, Reuver

Type: Koop
Plaats: Reuver
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 217.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Reuver
Info

Op de voormalige locatie van basisschool de Wildenkamp; 19 koop- en huurwoningen in een eigentijdse, klassieke stijl. In het koopsegment worden in totaal 13 woningen aangeboden, waarvan 5 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 2 levensloopbestendige woningen. De twee-onder-een-kap woning...

Volledige omschrijving

Op de voormalige locatie van basisschool de Wildenkamp; 19 koop- en huurwoningen in een eigentijdse, klassieke stijl. In het koopsegment worden in totaal 13 woningen aangeboden, waarvan 5 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 2 levensloopbestendige woningen. De twee-onder-een-kap woningen zullen aan de de Burg. Moorenstraat liggen, de vrijstaande woningen aan de Burg. Claessenstraat. Er wordt een nieuw pleintje gerealiseerd in het midden van het plan. Dat plein zal Schoolplein gaan heten. Er zullen 8  levensloopbestendige woningen worden gebouwd waarvan 2 koopwoningen en 6 huurwoningen.

De 6 twee-onder-een-kap woningen aan de Burgemeester Moorenstraat zijn op ruime percelen geplaatst en bieden u veel privacy. U heeft keuze uit twee types, één met erker en een zonder. De  woningen hebben afwisselend de keuken aan de voorzijde of aan de achterzijde.

 

Indeling van de woningen:
Begane grond:
Hal/entree met meterkast en toilet met fontein. Trap naar de eerste verdieping. Woonkamer (28.5 m2 - 30 m2) met open keuken, berging onder de trap en deur naar de tuin. De keuken ligt afwisselend aan de straatzijde of aan de tuinzijde.


Eerste verdieping:
2/3 slaapkamers. Standaard twee slaapkamers waarvan 1 zeer ruim. U kunt kiezen voor een scheidingswand in de grote slaapkamer zodat er een derde slaapkamer op de eerste verdieping wordt gerealiseerd (optie). Badkamer met inloop-douche en wasbak, wasmachineaansluiting en mogelijkheid voor een toilet (optie).


Tweede verdieping:
Via vaste trap bereikbare ruime zolder met opstelplaats CV en WTW installaties. U heeft de extra mogelijkheid om hier een dakkapel te laten plaatsen (optie).

De woning gelegen Burgemeester Moorenstraat 2 heeft een erker in de woonkamer, de trap naar de eerste verdieping in de woonkamerkamer en (standaard) twee ramen op de zolderverdieping. De woning is voorzien van zonnepanelen en een zonneboiler.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen