Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wildenkamp, Reuver
Nieuwbouw:
Wildenkamp, Reuver

Type: Koop
Plaats: Reuver
Aantal: 2
Soort:
Prijs: € 214.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Reuver
Info

Op de voormalige locatie van basisschool de Wildenkamp;19 koop- en huurwoningen in een eigentijdse, klassieke stijl. In het koopsegment worden in totaal 13 woningen aangeboden, waarvan 5 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 2 levensloopbestendige woningen. De twee-onder-een-kap woninge...

Volledige omschrijving

Op de voormalige locatie van basisschool de Wildenkamp;19 koop- en huurwoningen in een eigentijdse, klassieke stijl. In het koopsegment worden in totaal 13 woningen aangeboden, waarvan 5 vrijstaande woningen, 6 twee-onder-een-kap woningen en 2 levensloopbestendige woningen. De twee-onder-een-kap woningen zullen aan de de Burg. Moorenstraat liggen, de vrijstaande woningen aan de Burg. Claessenstraat. Er wordt een nieuw pleintje gerealiseerd in het midden van het plan. Dat plein zal Schoolplein gaan heten. Er zullen 8 levensloopbestendige woningen worden gebouwd, waarvan 2 koopwoningen en 6 huurwoningen.

De 2 levensloopbestendige koopwoningen grenzen met hun achtertuinen aan de tuinen van de vrijstaande woningen.

De percelen zijn circa 179 m2 en 192 m2.

 

Indeling:
Begane grond: Hal/entree met meterkast en toilet met fontein, ruime woonkamer (ca 31 m2), open keuken. Gang met toegang tot slaapkamer, badkamer en berging. Ruime slaapkamer met uitzicht op achtertuin. Badkamer met douche en wasbak, mogelijkheid tot tweede toilet (optie). Ruime berging met opstelplaats wasmachine en droger.
Verdieping: Vaste trap naar zolderverdieping. Opstelplaats CV installatie en WTW installatie. Ruime dakkapel, veel opbergruimte.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen