Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Rhenense Hof, Rhenen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Rhenense Hof, Rhenen

Type: Koop
Plaats: Rhenen
Aantal: 23
Soort: Appartement
Prijs: € 249.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Rhenen
Info
Wonen tussen stad en Rijn.
Een perfect passen project in de omgeving. Diverse architectenbureaus tekenden voor de ontwerpen van de appartementen en stadswoningen van Het Rhenense Hof. Het project wordt dan ook gekenmerkt door een gevarieerd gevelbeeld met verschillen in stijl, hoogte,...

Volledige omschrijving
Wonen tussen stad en Rijn.
Een perfect passen project in de omgeving. Diverse architectenbureaus tekenden voor de ontwerpen van de appartementen en stadswoningen van Het Rhenense Hof. Het project wordt dan ook gekenmerkt door een gevarieerd gevelbeeld met verschillen in stijl, hoogte, kleur, materiaal en dakvorm. Geen enkele straat zal hetzelfde zijn. Inspiratiebronnen voor de ontwerpen waren het schilderachtige Franse stadje Honfleur aan de monding van de Seine aan de Normandische kust en de Delfse school, de architectuurstijl waarin de Rhenenese bovenstad na de Tweede wereld oorlog is herbouwd. Zo past Het Rhenense Hof perfect in de bestaande omgeving en vind het moeiteloos aansluiting vij het kleinschalige, gezellige centrum van Rhenen.
 
De 38 koopappartementen  maken deel uit van een carrévormig complex met winkels op de begane grond.

Omgeving
25 comfortabele appartementen aan de Plantsoenstraat.
 
Een aantrekkelijke en gezellige binnenstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod, volop cultuur en sport en natuurlijk volop natuur. Rhenen is genieten met volle teugen! De appartementen met een grote Albert Heijn op de began...

Volledige omschrijving
25 comfortabele appartementen aan de Plantsoenstraat.
 
Een aantrekkelijke en gezellige binnenstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod, volop cultuur en sport en natuurlijk volop natuur. Rhenen is genieten met volle teugen! De appartementen met een grote Albert Heijn op de begane grond zijn gelegen aan de Plantsoenstraat ligt in het groene Schootsveld maar is tegelijk het middelpunt van het gezellige winkelgebied.
De 25 comfotabele (koop en huur) appartementen zijn verdeeld over 2 complexen. 13 appartementen zijn gelegen in het carré-vormig complex en 12 appartementen zijn in het kleinschalige complex verderop in de Plantsoenstaat. De zeer praktische indeling van de appartementen en de verschillende woonoppervlakten zorgen ervoor dat er altijd een appartement is wat voldoet aan uw woonwens.
Share |
Meer woningen
Meer woningen