Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Riedertoren, Ridderkerk
Nieuwbouw:
De Riedertoren, Ridderkerk

Type: Koop
Plaats: Ridderkerk
Aantal: 39
Soort: Appartement
Prijs: € 219.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Ridderkerk
Info

Kom een kijkje nemen in de modelwoning! Deze is elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur geopend!

 

Riedertoren omvat 78 comfortabele driekamerappartementen en 1 tweekamerappertement. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de uitvoering. Hoge normen voor isolatie voor stil ...

Volledige omschrijving

Kom een kijkje nemen in de modelwoning! Deze is elke woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur geopend!

 

Riedertoren omvat 78 comfortabele driekamerappartementen en 1 tweekamerappertement. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de uitvoering. Hoge normen voor isolatie voor stil en energiezuinig wonen. De modernste technieken voor warmte en koeling voor een aangenaam woonklimaat. Van de 79 woningen worden er circa 38 verkocht en 41 verhuurd. U kunt ook een optie nemen op een parkeerplaats in de tweelaagse parkeervoorziening die naast Riedertoren is gepland. De realisatie hiervan hangt af van de belangstelling en het verkrijgen van de bouwvergunning. Ruimte en licht De appartementen zijn gesitueerd op de eerste verdieping tot en met de zestiende verdieping. In de appartementen vindt u ruime kamers met veel grote ramen die een mooi zicht op de omgeving bieden. Opmerkelijk is de positionering van alle ramen in de woning, deze beginnen op een hoogte van 40 centimeter boven de vloer waardoor u ook vanuit uw luie stoel de levendigheid op straat kunt zien. Comfort In de Riedertoren worden de meest geavanceerde installaties op gebied van verwarming en ventilatie toegepast. Uw comfort staat hierbij voorop. De installaties maken gebruik van technieken waarbij warmte uit de woning via een warmtepomp hergebruikt wordt. De stookkosten blijven hierdoor beperkt. De woning wordt door middel van vloerverwarming verwarmd. Met deze installatie is het ook mogelijk om de woning op warme zomerdagen te koelen. Op deze manier heeft u het hele jaar door een optimaal aangenaam klimaat in de woning. Gemak en veiligheid In de woningen worden diverse voorbereidingen voor service- en zorgautomatisering getroffen. Denkt u hierbij aan een bedieningspaneel waarmee u met een video- intercom toegangsdeuren kunt openen en waarmee brand- en personenalarmering mogelijk is. U kunt ook, als u dat wilt, uw zonwering, verlichting en verwarming programmeren. Op elk gewenst moment kan dit systeem gebruiksklaar gemaakt worden. Dus ook als u dit nu nog niet nodig heeft, is het prettig om te weten dat de mogelijkheid ertoe wel bestaat zonder dat daar enorme verbouwingen voor nodig zijn.

Omgeving

Riedertoren ligt prominent op de hoek van de Populierenlaan en de Burgemeester de Zeeuwstraat, direct naast en verbonden met zorgcentrum en aanleuncomplex Riederborgh. Wie daar behoefte aan heeft, kan gebruik maken van de woondiensten van Riederborgh. Of dat nu direct of in de toekomst is.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen